Adecco: Υποστηρικτής του Κλασικού Μαραθωνίου

Ο όμιλος Adecco θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα, στις 10 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής θα κορυφωθεί για φέτος ο θεσμός Win4Youth της Adecco, με 78 εργαζομένους του Ομίλου από όλον τον κόσμο να προσέρχονται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν, με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν, την προσπάθεια συγκέντρωσης του ποσού που θα μεταφραστεί στο τέλος του έτους σε οικονομική ενίσχυση για τέσσερις οργανισμούς από την Κολομβία, την Ιταλία, την Ταϊλάνδη και το Βέλγιο.

Με αποφασιστικότητα, έντονη διάθεση προσφοράς και φυσικά την κατάλληλη προετοιμασία, οι 78 εργαζόμενοι θα αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση της Αυθεντικής Διαδρομής του Κλασικού Μαραθωνίου, διανύοντας ο καθένας κάτι περισσότερο από 42 χιλιόμετρα, έχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να λάβουν μέρος σε μια γιορτή που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Για την υποστήριξη της αποστολής και των σκοπών του προγράμματος Win4Youth, η προσπάθεια των 78 αθλητών θα ενισχυθεί και από αυτήν των εργαζομένων της Adecco Ελλάδας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν όλοι στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων που διεξάγεται στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθωνίου. Στο πλευρό των συμμετεχόντων αθλητών της Adecco θα βρίσκονται επίσης το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, που με την εμπειρία του στον χώρο των επαγγελμάτων υγείας θα τους προσφέρει υπηρεσίες μυοχαλάρωσης, αλλά και το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, που την Παραμονή του Μαραθωνίου (Σάββατο 9/10) θα αναλάβει να ξεναγήσει τους 78 αθλητές του εξωτερικού στην Αθήνα.

Με την ολοκλήρωση της προσπάθειας, που επαναλαμβάνεται φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο όμιλος Adecco θα παράσχει οικονομική στήριξη σε τέσσερις φορείς που έχουν ως αποστολή τους την παροχή βοήθειας σε παιδιά και νέους που το έχουν ανάγκη: Οι τέσσερις φορείς που έχουν επιλεγεί για φέτος είναι τα Παιδικά Χωριά SOS Βελγίου, το ίδρυμα “Aiutare I Bambini” στην Ιταλία, η ΜΚΟ “Juan Felipe Gómez Escobar” της Κολομβίας και το ίδρυμα E-Achieve” της Ταϊλάνδης.

«Ως Adecco Ελλάδας νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή που φιλοξενούμε φέτος στη χώρα μας την κορύφωση της προσπάθειας του Ομίλου μας για την παροχή οικονομικής βοήθειας στους φορείς που έχουν επιλεγεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Win4Youth 2013. Οι έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς ήταν ανέκαθεν άρρηκτα συνδεδεμένες και εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, για αυτό και είμαστε βέβαιοι πως δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίσταση από αυτήν για την κορύφωση μιας πρωτοβουλίας που γεννήθηκε από τη δική μας ανάγκη για συνεισφορά στις κοινωνίες όπου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Γενικός Διευθυντής της Adecco Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ