Νέο portal από τη DIRECTION

Το www.businessnews.gr, το νέο ειδησεογραφικό και επιχειρηματικό portal της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε., φιλοδοξεί να αποτελέσει τον πραγματικό καθρέπτη της αγοράς.

Στόχος του είναι να παρουσιάζει τις σημαντικές εξελίξεις και τα τεκταινόμενα σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο τόσο στην ελληνική  όσο και τη διεθνή πραγματικότητα. Με συνεχή, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση, άριστο σχεδιασμό, εύκολη και γρήγορη πλοήγηση, το www.businessnews.gr  προσφέρει άμεση επικοινωνία με τον επισκέπτη και πολύπλευρη ενημέρωση για τα νέα και τις εξελίξεις στην επιχειρηματική σκηνή μέσω άρθρων και αναλύσεων για το ελληνικό και διεθνές γίγνεσθαι.

Στο portal υπάρχουν ειδήσεις και ενημερώσεις για τη δραστηριότητα εταιρειών από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, φιλοξενούνται συνεντεύξεις καταξιωμένων στελεχών και παρουσιάζονται προϊόντα που είτε λανσάρονται ή βρίσκονται στην κορυφή της αγοράς. Επίσης, αναδεικνύονται πρόσωπα και ομάδες στελεχών, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο συμβάλλουν αυτά στην επιτυχία κάθε επιχείρησης. Με πλούσιο σχολιασμό της επικαιρότητας και των τελευταίων γεγονότων, breaking news για τις έκτακτες ειδήσεις, ειδικές θέσεις για τα διεθνή και δημοφιλή νέα, φωτογραφικό υλικό και videos, το businessnews.gr παρέχει στον επισκέπτη σφαιρική, με “άποψη” ενημέρωση.

Το www.businessnews.gr καλύπτει μεγάλο εύρος θεματικών ενοτήτων: Η εικόνα στη αγορά (Λιανεμπόριο-Τεχνολογία-Τράπεζες- Επικοινωνία- Media- Επιχειρήσεις- Φήμες & Ψίθυροι), Ανάπτυξη & Επενδύσεις (Ανάπτυξη & Οικονομία- Εξωστρέφεια- Επιμελητήρια-Επενδύσεις), Αειφορία & ΕΚΕ (Περιβάλλον- Δράσεις ΕΚΕ- Απολογισμοί Αειφορίας), Startups & MμΕ (τρέχουσα Ειδησεογραφία για τον χώρο- Ηγεσία- Focus) Business Schools, Διεθνή Νέα, Πρόσωπα, Απόψεις και Gallery. Παρέχεται επιπλέον, η δυνατότητα «poll» ψηφοφορίας, με αφορμή θέματα της επικαιρότητας, ενώ καθημερινά αποστέλλεται Newsletter, το BusinessNews Daily, μέσω e-mail στους συνδρομητές του. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως οι διαφημιστικοί χώροι του portal μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις επικοινωνιακές ανάγκες κάθε διαφημιζόμενου.

Το www.businessnews.gr είναι ένα επιχειρηματικό ειδησεογραφικό portal , που προσεγγίζει και παρακολουθεί το σύνολο της επιχειρηματικής αγοράς μέσα από το πρίσμα και τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζει όλες τις προσπάθειες της DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ: εγκυρότητα, ακρίβεια, ρεπορτάζ, εστίαση στους πρωταγωνιστές της αγοράς, στήριξη στις υγιείς δυνάμεις της επιχειρηματικής σκηνής, ανάδειξη των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και των πρακτικών που προχωρούν τους κλάδους τους μπροστά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ