ING: Στήριξε τη Women in Action

Η ING ήταν χορηγός στην εκδήλωση “Women In Action”, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στο χώρο The Hub Εvents. Η εκδήλωση “Women in Action”, διοργανώθηκε από τις ιστοσελίδες 4moms.gr και Jenny.gr με στόχο την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Ο χώρος του The Hub μεταμορφώθηκε σε μία χριστουγεννιάτικη αγορά, όπου 50 γυναίκες επιχειρηματίες προσέφεραν τα είδη τους με στόχο να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό και να ενθαρρύνουν και άλλες γυναίκες να τολμήσουν μία νέα ιδέα επιχειρηματικότητας. Οι 4.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να παρακολουθήσουν σεμινάρια από εμπειρογνώμονες πάνω σε θέματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα. Παράλληλα, τα παιδιά απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές παιχνιδιού μέσω προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης.

Η ΙΝG με το σύνθημα “ING loves Women” εξασφάλισε μία δυναμική  παρουσία σε αυτό το all day event, αγκαλιάζοντας όλους τους ρόλους της γυναίκας. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο «πορτοκαλί» σαλόνι η ΙΝG καλωσόρισε τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους ένα δωρεάν check up σε συνεργασία με τα δίκτυα της Βιοιατρικής και της Euromedica. Καθώς η ημέρα ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στη γυναίκα, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της ING ενημέρωσαν τις παρευρισκόμενες για το πρόγραμμα υγείας «ING Woman» που προσφέρεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης, καθώς και για τα υπόλοιπα προϊόντα της ING.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ