Η γιορτή της Υδρόγειος Ασφαλιστική

Το δικό τους Χριστουγεννιάτικο παραμύθι έζησαν τα παιδιά των εργαζομένων της Υδρογείου Ασφαλιστικής, το πρωινό του Σαββάτου της 14ης Δεκεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η εταιρεία πραγματοποίησε την καθιερωμένη παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους μία όμορφη γιορτινή εμπειρία γεμάτη από χαμόγελο και αισιοδοξία.

Μέσα σε ένα ευφάνταστο χριστουγεννιάτικο σκηνικό και με οδηγούς χαρούμενα ξωτικά από τη χώρα των Χριστουγέννων, τα παιδιά μεταμορφώθηκαν φέτος σε ήρωες – βοηθούς του Άγιου Βασίλη αναλαμβάνοντας να ζωντανέψουν, με το δικό τους μοναδικό τρόπο, το χαρούμενο πνεύμα των ημερών.  Η «περιπέτειά» τους περιελάμβανε πολλές και διασκεδαστικές δραστηριότητες παιχνιδιού και δημιουργίας, τραγούδι, χορό, μαγειρική, κατασκευές αλλά και συμμετοχή σε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό χριστουγεννιάτικων ερωτήσεων, με συντονιστή τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη, στο τέλος του οποίου όλοι οι μικροί βοηθοί παρέλαβαν το επίσημο πιστοποιητικό τους.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 60 παιδιά όλων των ηλικιών μαζί με τους γονείς του, έκλεισε φυσικά με το μοίρασμα των δώρων από τον αγαπημένο άγιο και ένα πλούσιο μπουφέ για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στη Βουλιαγμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ