Στήριξη σε Κάλυμνο-Ψέριμο η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης και οι ποδοσφαιριστές πήραν μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν ένα σημαντικό ποσό από τα πριμ για να ενισχύσουν οικονομικά τους κατοίκους του ακριτικού νησιού της Ψερίμου, αλλά και της Καλύμνου, που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή, αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη μεταξύ άλλων από τον Διευθυντή Επικοινωνίας, κ. Κώστα Καραπαπά, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρη Γεωργάτο που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές και τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κ. Βασίλη Τοκάκη, μετέβη αρχικά στην Κάλυμνο και στη συνέχεια στην Ψέριμο για να παραδώσει τα χρήματα στους πληγέντες, αλλά και να βρεθεί κοντά στους φιλάθλους της ομάδας.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο αεροδρόμιο της Καλύμνου από τα μέλη της Θύρας 7 του νησιού Άρη Φιλίτση, Πέτρο Μάρθα, Παντελή Γεωργαντή, Αντώνη Ρεΐση, Μιχάλη Κολομούντρη, Αλέξη Πουλαφέτη και Μανώλη Κόκκινο, καθώς και από εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια μετέβη στο πνευματικό κέντρο του νησιού, όπου έτυχε θερμής υποδοχής, με τον κ. Γεωργάτο να ευχαριστεί τον κόσμο της Καλύμνου για το εγκάρδιο καλωσόρισμα: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία στο νησί σας. Εγώ έρχομαι πρώτη φορά και από το αεροδρόμιο που ήρθα υπάρχει πραγματικά μια ζεστασιά από τους ανθρώπους εδώ. Το μόνο που θέλω να πω, γιατί εγώ δεν είμαι των πολλών λόγων και γενικά ποτέ τα λόγια δεν ήταν το φόρτε μου, μόνο οι πράξεις ήταν – έτσι έμαθα, έτσι γεννήθηκα κι έτσι είμαι – είναι ότι ο λόγος που είμαστε εδώ δεν είναι τυπικός. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εδώ δεν λύνεται μόνο με ένα τηλέφωνο κι ένα “εντάξει, θα βοηθήσουμε”, γιατί πραγματικά ο Ολυμπιακός σε αυτό το κομμάτι ειδικά τα τελευταία χρόνια κάνει τρομερή δουλειά. Η κίνηση του να έρθουμε εδώ είναι ουσιαστική. Για να μας δείτε, να έρθουμε κοντά σας, να δούμε κι εμείς αυτό που πάθατε εσείς, να το νιώσουμε κι εμείς και να είναι και για εμάς μεγαλύτερη η χαρά για τη βοήθεια που θα σας προσφέρουμε, θέλοντας να είναι ακόμα πιο πολύ ουσιαστική. Σας ευχαριστούμε για άλλη μία φορά πάρα πολύ».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Καλυμνίων, κ. Δημήτρης Διακομιχάλης, εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες, τονίζοντας τη σπουδαία βοήθεια που θα τους προσφέρει η συγκεκριμένη οικονομική ενίσχυση.

Τις ευχαριστίες του για την πρωτοβουλία εξέφρασε και ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κώστας Σταυλάς, αναφέροντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ότι η συγκεκριμένη πράξη «αποδεικνύει ότι η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, εκτός από τη μεγάλη ομάδα που διαθέτει, διαθέτει και πλούσια συναισθήματα απέναντι στους συνανθρώπους μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ