Τελική ευθεία για το BUSINESS TALENTS

Διαγωνισμός για Φοιτητές, με χρήση Επιχειρηματικού Προσομοιωτή, ο οποίος θα τους προσφέρει την εμπειρία διοίκησης της εικονικής τους εταιρίας, είναι το BUSINESS TALENTS. Οι φοιτητές θα κάνουν πρακτική με την ομάδα-“εταιρεία” τους στην Επιχειρηματικότητα, σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό, στο Διαδίκτυο και σε έναν ‘ζωντανό‘ Τελικό, στις 7 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Μέσω του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2014, χιλιάδες φοιτητές, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς οικονομική ή άλλη υποχρέωση έναν εξελιγμένο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT, διεθνή εταιεία με ηγετική θέση και 20ετή εξειδίκευση, στην ανάπτυξη προσομοιωτών (simulators) και στην διενέργεια φοιτητικών διαγωνισμών.

Ο διαγωνισμός υλοποιείται με την υποστήριξη της MONDELEZ HELLAS, στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, προς την νεολαία και την εκπαίδευση.

Ο διεθνής διαγωνισμός BUSINESS TALENTS για Φοιτητές, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές, προπτυχιακούς κα μεταπτυχιακούς, όλων των ανωτάτων και ανωτέρων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ-Ιδιωτ. Κολλέγια), ανεξαρτήτως Σχολής και ειδικότητας, καθώς οι εμπειρίες που προσφέρει, αποτελούν εφόδια για τη μελλοντική απασχόληση των νέων, σε οποιονδήποτε επαγγελματικό κλάδο και αν ενταχθούν.

Η Α’ Φάση του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2014 γίνεται στο Διαδίκτυο έως μέσα Μαΐου, και οι 75 επικρατέστερες ομάδες από όλη την Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να προκριθούν στον ‘ζωντανό’ Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2014, στην Αθήνα.

Πέρα από την εμπειρία Διοίκησης της εικονικής τους επιχείρησης για το Βιογραφικό τους, στον Τελικό οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν χρηματικά Βραβεία, Υποτροφίες ενώ όλοι θα λάβουν Δίπλωμα. Επίσης θα προσφερθούν από την Mondelez Hellas θέσεις πρακτικής άσκησης (internship) σε διακριθέντες συμμετέχοντες. Οι υποτροφίες παρέχονται από το ALBA Graduate Business School.

Η έναρξη του BUSINESS TALENTS 2014 έχει οριστεί για τις 24 Φεβρουαρίου, οι εγγραφές έχουν προθεσμία έως τις 16 Φεβρουαρίου και οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σχηματίζοντας ομάδες 3 ή 4 ατόμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ