Επίσκεψη Ολυμπιακού στο Αγία Σοφία

Ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και ο προπονητής, Μίτσελ, μαζί με τον Αθλητικό Διευθυντή, Πιερ Ισά και τον τιμ μάνατζερ Κούλη Δουρέκα βρέθηκαν στο Νοσοκομείο. Την αποστολή της ομάδας συνόδευε ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, ενώ τους παίκτες υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, καθώς και ο Δημήτρης Πάσουλας, πρόεδρος του Συνδέσμου του Ολυμπιακού στο Νοσοκομείο.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που σήμερα έχουν ξανά κοντά μας την ομάδα του Ολυμπιακού. Ακόμη μεγαλύτερη χαρά για τα δώρα που μοίρασαν στα παιδιά, αλλά κυρίως για την χαρά την οποία έδωσαν στα παιδιά αυτά. Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός έρχεται! Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό και του ευχόμαστε να έχει πάντα επιτυχίες», ήταν τα λόγια του Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Παπασάββα.

Ο κ. Πάσουλας από την πλευρά του επισήμανε «με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε εδώ σήμερα τον Ολυμπιακό. Για ακόμη μία χρονιά. Η ομάδα δείχνει διαρκώς το κοινωνικό της πρόσωπο, ενώ κάθε χρόνο έρχεται εδώ, προκειμένου να δώσει δώρα και χαρά στα παιδιά. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και ο Ολυμπιακός δείχνει ξανά το μεγαλείο του. Καλή χρονιά σε όλους»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ