Στο «Παιδικό Σπίτι» Πειραιά ο Ολυμπιακός

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καθώς και της UNICEF, επισκέφθηκαν το χώρο που φιλοξενεί αυτή την περίοδο 7 αγόρια στο πλαίσιο της υποστήριξης που θα παράσχει η UNICEF στο «Παιδικό Σπίτι», δίπλα στο οποίο βρίσκεται κι ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Η πρωτοβουλία αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που διατηρεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη UNICEF.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ, Βασίλης Τοκάκης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει μία σημαντική συνεργασία με τη UNICEF με σκοπό να εμβολιαστούν 50 χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία πολύ σημαντική του Προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Ως αποτέλεσμα αυτής της πολύ καλής συνεργασίας, η UNICEF προσφέρθηκε με χαρά να υποστηρίξει το «Παιδικό Σπίτι» που βοηθά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι έννοιες αλληλεγγύη και προσφορά είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον Ολυμπιακό και να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας σε αυτό το δύσκολο έργο που επιτελείτε».

Από την πλευρά του, Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF, κ. Ηλίας Λυμπέρης, είπε: «Η προσπάθειά μας έγκειται και στο να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο να δώσει από το περίσσευμά του και δεύτερον στον να βοηθήσουμε κι εμείς με όποιον τρόπο μπορούμε. Αυτή η συνεργασία που κάνουμε με τον Ολυμπιακό, που έχει ως άμεσο στόχο τον εμβολιασμό όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών, μας βοηθά παράλληλα να αναπτύξουμε μαζί μια σειρά από πρωτοβουλίες που έχουν στόχο και να αναδεικνύουν σημαντικές προσπάθειες όπως είναι η δική σας, καθώς πολύς κόσμος δεν γνωρίζει το σπουδαίο έργο που γίνεται στη βάση. Πληροφορήθηκα μάλιστα με μεγάλη χαρά ότι είστε κι εσείς δωρητής και φίλος της UNICEF κι αυτό με χαροποίησε ακόμη περισσότερο. Εμείς σας φέραμε σήμερα κάποια δώρα για τα παιδιά, αλλά θα καλύψουμε και κάποιες πρακτικές ανάγκες και θα είμαστε κοντά σας και με επόμενες ενέργειες και από κοινού με τον Ολυμπιακό και μόνοι μας, ώστε όσο μπορούμε θα σας βοηθήσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ