Νέα έκδοση CSR Reports

Σε συνέχεια των τριων προηγούμενων επιτυχημένων εκδόσεών της, η DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ετοιμάζει την 4η Ετήσια Ειδική Έκδοση CSR Reports, η οποία με τίτλο «Στρατηγική Υπευθυνότητας» έχει σκοπό τη συνοπτική παρουσίαση των Απολογισμών Αειφορίας, που δημοσιεύθηκαν στην Ελλάδα  για το έτος 2012.

Πρόκειται για μια σημαντική έκδοση της οποίας στόχος είναι να αναδείξει τις εταιρείες που έχουν  ενσωματώσει την Υπευθυνότητα στην συνολική τους Στρατηγική και αξιοποιούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρει η Λογοδοσία Αειφορίας.

Η έκδοση απευθύνεται σε όλους τους stakeholders που ενδιαφέρονται για το υπεύθυνο προφίλ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και με βάση αυτό διαμορφώνουν τις επενδυτικές, καταναλωτικές και οικονομικές προτιμήσεις τους (εταιρείες, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, ΜΚΟ, ΜΜΕ κ.λπ.).

Σημειώνεται πως την παρουσίαση των Κοινωνικών Απολογισμών θα πλαισιώσουν άρθρα Ελλήνων και διεθνούς φήμης ειδικών σε θέματα ΕΚΕ και εταιρικής υπευθυνότητας καθώς  και ερευνητικά δεδομένα για την Λογοδοσία Αειφορίας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Λίνα Δέδε, DIRECTION, 210 77.12.400 (εσωτ.260) και e-mail: dede@direction.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ