CSE: Διεθνές Συνέδριο Ηγεσίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ESG 2024

Το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργάνωσε με  μεγάλη επιτυχία το Διεθνές Συνεδρίο Ηγεσίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ESG 2024, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου στην Νέα Υόρκη στο εμβληματικό One Word Trade Center.

Ένα Κορυφαίο Φόρουμ για την Ηγεσία στη Βιώσιμη Ανάπτυξη ESG.

To Διεθνές Συνέδριο Ηγεσίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ESG 2024 του CSE φαίνεται να εδραιώνει τη θέση του ως κορυφαίο forum για εταιρικά στελέχη που αναζητούν γνώσεις για το μέλλον της βιώσιμης επιχειρηματικότητας. Καθώς οι παγκόσμιες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν αυξανόμενη πίεση από ρυθμιστικές αρχές, επενδυτές και καταναλωτές να υιοθετήσουν διαφανείς και ουσιαστικές στρατηγικές ESG, οι γνώσεις που μοιράστηκαν στη σύνοδο αυτή τους εξοπλίζουν για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Ο Νίκος Αυλώνας, Πρόεδρος του CSE, δήλωσε: «Γιορτάζοντάς τα 20 χρόνια του Κέντρου Αειφορίας (CSE)  το Διεθνές Συνέδριο Ηγεσίας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ESG 2024 αναδεικνύει τη βαρύτητα της ηγεσίας στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο αυτό τομέα. Οι ταχύτατες εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση, την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία ανοίγουν νέες ευκαιρίες για τις εταιρείες να επιτύχουν στόχους Μηδενικού Ανθρακικού Αποτυπώματος και να δημιουργήσουν πιο ανθεκτικά, προσανατολισμένα στο μέλλον επιχειρηματικά μοντέλα».

Σημαντικοί Ομιλητές και Συμμετέχοντες: 

Η σύνοδος φιλοξένησε μια εντυπωσιακή σειρά ηγετών στον τομέα της βιωσιμότητας, από από FT 500 εταιρείες και Δημόσια Διοίκηση από Ηνωμένα ¨Εθνη, GE, Merck, META, Estee Leader, NY City building Commission, Paper Excellent, Green Impact Exchange, BD.

Οι συμμετέχοντες απέκτησαν αποκλειστικές γνώσεις από κορυφαία στελέχη ορισμένων από τις πιο διακεκριμένες εταιρείες παγκοσμίως, οι οποίες εστίασαν στις κρίσιμες προκλήσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζουν τα ESG ενώ ιδιαίτερη έμφαση στην ευρωπαϊκή Οδηγία για την υποβολή εκθέσεων εταιρικής βιωσιμότητας (CSRD) και τις εκτεταμένες επιπτώσεις της στις επιχειρήσεις των ΗΠΑ και του Καναδά στην παγκόσμια αγορά.

To βραβευμένο Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης Στελεχών Βιώσιμης Ανάπτυξης – ESG στην Αθήνα στις 30 και 31 Οκτωβρίου

Με το κορυφαίο παγκοσμίως εξειδικευμένο πρόγραμμα έχουν πιστοποιηθεί περισσότερα από 10.000 στελέχη επιχειρήσεων από 90 χώρες. CEOs, Sustainability (ESG)Directors, CFOs, Corporate Communicationς Managers, COOs από τις Fortune 500 εταιρείες παγκοσμίως εκπαιδεύονται και επικαιροποιούν τις γνώσεις τους συστηματικά μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Για περισσότερες πληροφορίες: marketing@cse-net.org .