Direction: Ανθρακικά ουδέτερη διαδικτυακή παρουσία

Η Direction αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το σαφή και πάγιο προσανατολισμό της στις αρχές της Αειφορίας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και συμβάλλει έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της υπηρεσίας CO2NS/WEBSITE (www.co2neutralseal.com), της Green Evolution A.E.  

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η Direction υλοποιεί μέτρηση του ανθρακικού αποτυπώματος των ενημερωτικών portals της, www.advertising.gr, www.csrnews.gr και www.businessnews.gr, καθώς και της εταιρικής της ιστοσελίδας, www.direction.gr.

Με βάση αυτές τις μετρήσεις, η εταιρεία έχει αφενός προχωρήσει σε ενέργειες αντιστάθμισης, καθιστώντας το σύνολο της διαδικτυακής παρουσίας της ανθρακικά ουδέτερο, αφετέρου έχει θέσει στρατηγικούς στόχους μείωσης των εκπομπών CO2 που εκλύει, ο κάθε ένας από τους ιστοχώρους αυτούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαδικτυακός τόπος των RetailBusiness Awards (www.retailawards.gr), του καταξιωμένου θεσμού της Direction για το λιανεμπόριο και τη βιομηχανία, είναι ανθρακικά ουδέτερος τα τελευταία δύο χρόνια. Άλλωστε, η όλη εκδήλωση της Τελετής Απονομής των RetailBusiness Awards, που πραγματοποιεί σε ετήσια βάση η Direction, είναι ανθρακικά ουδέτερη τα τελευταία έξι χρόνια, καθώς όλες οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που παράγονται κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης αντισταθμίζονται πλήρως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ