ΣΔΑΔΕ: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Executive Committee του ΕΑPM

Το 1ο Executive Committee του European Association of People Management (ΕΑPM) για το 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 μετά από πρόσκληση του ΣΔΑΔΕ.

Το EAPM είναι ο Ευρωπαϊκός σύνδεσμος για τα θέματα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και μέλη του είναι όλοι οι Εθνικοί Σύνδεσμοι Ανθρώπινου Δυναμικού των χωρών της Ευρώπης, οι οποίοι εκπροσωπούνται από τους κατά τόπους Προέδρους τους.

Ο ΣΔΑΔΕ αποτελεί μέλος του ΕΑPM από το 1978 και συνεργάζεται στενά μαζί με το ΔΣ του αλλά και τους Προέδρους των Εθνικών Συνδέσμων από το 2008, συμμετέχοντας σε κοινές έρευνες, προτάσεις και εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε όλα τα Συνέδρια και τις εκδηλώσεις του.

Στόχος της συνάντησης αυτής στην Αθήνα ήταν τόσο η παρουσίαση της μεθοδολογίας για την πιστοποίηση του επαγγέλματος των στελεχών της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, βάσει του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού προτύπου, όσο και η επεξεργασία της στρατηγικής και των δράσεων του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου.

Οι Πρόεδροι των Εθνικών Συνδέσμων από την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρουμανία, τη Λιθουανία, την Ολλανδία, την Ελβετία, κ.λπ. είχαν, επίσης, την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ελληνική δημιουργική κουζίνα και να ξεναγηθούν στο Μουσείο και στον Ιερό Bράχο της Ακρόπολης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ