Αττικές Διαδρομές: Βραβεύτηκε με CRI Pass

406

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία λειτουργίας της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» βραβεύτηκε με το CRI PASS, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το βραβείο δόθηκε μετά από αξιολόγηση των δράσεων της εταιρείας σε 4 βασικούς τομείς: 1) Κοινωνία 2) Περιβάλλον 3) Εργαζόμενοι 4) Οικονομία, καθώς  υλοποίησε τις περισσότερες δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στους προαναφερθέντες τομείς.

H «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» δραστηριοποιείται στους βασικούς πυλώνες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, υλοποιώντας δράσεις με βασικό άξονα την οδική ασφάλεια, τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο.

Η διοργάνωση CRI Pass επιβραβεύει εταιρείες που διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις τους σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εφαρμόζοντας υπεύθυνες πρακτικές ΕΚΕ, σύμφωνα με τον CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης και το CRI Pass.

Στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου στο Radisson Blue Park Hotel, για 9η συνεχή χρονιά, παρευρέθησαν περισσότεροι από 130 εκπρόσωποι από την επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι  του πολιτικού χώρου και των ΜΜΕ, σε μία βραδιά αφιερωμένη στις υπεύθυνες, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, δράσεις των κορυφαίων της ΕΚΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here