TCL Communication: Χρυσή διάκριση για την ΕΚΕ

Η TCL Communication έλαβε τη «Χρυσή» διάκριση, την υψηλότερη βαθμολογία για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ), από την κορυφαία εταιρία αξιολόγησης ΕΚΕ την EcoVadis. Αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα κατατάσσει την TCL Communication στο κορυφαίο 5% όλων των προμηθευτών που αξιολογήθηκαν.

Το συγκεκριμένο βραβείο αναγνωρίζει την TCL Communication για τις βέλτιστες τακτικές της σε ένα ευρύ φάσμα τομέων & θεμάτων, όπως το περιβάλλον, η εργασία, η τίμια επιχειρηματικότητα και οι βιώσιμες προμήθειες. Αυτό παρέχει στους πελάτες τη διαβεβαίωση ότι η TCL Communication λειτουργεί σύμφωνα με την επιχειρηματική δεοντολογία και χρησιμοποιώντας την καλύτερη πρακτική ΕΚΕ. Ως αποτέλεσμα, το βραβείο λειτουργεί ως ένα σημείο αναφοράς για την εύκολη σύγκρισή της με άλλους προμηθευτές.

Η EcoVadis είναι η πρώτη διεθνής πλατφόρμα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αξιολογούν και να παρακολουθούν τη βιωσιμότητα των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού. Παρέχει αξιόπιστες αξιολογήσεις και πίνακες βαθμολογίας σε εταιρίες για 150 αγοραστικές κατηγορίες, καλύπτοντας 21 δείκτες ΕΚΕ και 110 χώρες. Περισσότερες από 30.000 εταιρίες από όλο τον κόσμο εμπιστεύονται αυτή την πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των πελατών της TCL Communication, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις αξιολογήσεις της EcoVadis για να βαθμολογήσουν τους προμηθευτές τους. Η TCL Communication ξεκίνησε να αξιολογείται με τη μεθοδολογία της EcoVadis το 2010. Με συνεχείς βελτιώσεις χρόνο με το χρόνο, κατάφερε να λάβει την Ασημένια διάκριση το 2016. Η Χρυσή διάκριση το 2017 είναι αποτέλεσμα των εξαιρετικών επιδόσεων της σε θέματα βιωσιμότητας και τίμιας επιχειρηματικότητας.

Ο Eric Vallet, General Manager Ευρώπης της TCL Communication, δήλωσε: «Με αποστολή της να προσφέρει αξία στους πελάτες, τους εργαζομένους, τους κύριους ενδιαφερόμενους και σε όλη την κοινωνία, η TCL Communication με συνέπεια επενδύει σημαντικό χρηματικό ποσό και πολλή ενέργεια για την προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα επεκτείνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως. Η πλατφόρμα EcoVadis συμβάλλει στην ενίσχυση της διαφάνειας και της εμπιστοσύνης μεταξύ των εμπορικών εταίρων. Εμείς εκτιμούμε την αξιολόγησή τους και το βραβείο.»

Η TCL Communication βρίσκεται ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας του κόσμου και είναι ηγέτης στις πωλήσεις συσκευών παγκοσμίως, με 68,8 εκατομμύρια τηλέφωνα και άλλα συνδεδεμένα προϊόντα να διατέθηκαν σε περισσότερες από 160 χώρες και περιοχές το 2016. Ξεκινώντας το 1999 ως κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων με έδρα την Κίνα, κατάφερε σήμερα να έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο κατασκευαστή προϊόντων και υπηρεσιών, καινοτόμων και κορυφαίας ποιότητας. Σήμερα ανταγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με κινητές συσκευές, όπως smartphones, tablets και wearables, εφαρμογές και υπηρεσίες internet, εξυπηρετώντας διαφορετικά τμήματα αγοράς κάτω από 3 βασικές μάρκες:  την TCL, την Alcatel και την BlackBerry.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ