Venture Garden: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 8ο κύκλο του προγράμματος υποστήριξης επιχειρηματιών

Το πρόγραμμα VentureGarden δέχεται αιτήσεις για τον 8ο κύκλο εκπαίδευσης και υποστήριξης επιχειρηματιών. Το  ALBA Graduate Business School at the American College of Greece υλοποιεί το πρόγραμμα της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI)  στην Αθήνα. Ταυτόχρονα το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT) υλοποιεί το πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη.

Οι υποβολές για τον όγδοο κύκλο του εντατικού προγράμματος μαθημάτων έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους στο www.venturegarden.gr. Η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 25 Οκτωβρίου 2017 στις 5:00μμ. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα ακολουθήσει διαδικασία αξιολόγησης για την επιλογή των υποψηφίων. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 13 Νοεμβρίου 2017 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με διάρκεια πέντε εβδομάδες.

Το VentureGarden απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση οι οποίοι φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα δημιουργώντας τη δική τους επιχείρηση ή κάνοντας την ήδη υπάρχουσα εταιρεία τους πιο ανταγωνιστική. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης κατά το οποίο οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες του χώρου, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ελληνικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ