RetailBusiness Awards 2017: Τελική παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διοργάνωση για τα RetailBusiness Awards 2017, με τις συμμετοχές να μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, μετά την τελική παράταση που αποφασίστηκε.

Ο μεγαλύτερος και πιο καταξιωμένος θεσμός για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία, που διοργανώνεται από την Direction και το περιοδικό RetailBusiness, συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας και με κεντρικό μήνυμα «Retail: Ισχυρός πυλώνας ανάπτυξης», πρόκειται να επιβραβεύσει για μια ακόμη φορά τις σημαντικότερες επιχειρήσεις και τους ανθρώπους του κλάδου που επενδύουν συνεχώς και δίνουν τη μάχη της Ανάπτυξης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση, μέσα από τον επίσημο ιστότοπο του θεσμού (www.retailawards.gr), όπου αναφέρονται αναλυτικά τα βήματα υποβολής της υποψηφιότητας, το κόστος και οι όροι συμμετοχής.

Τη φετινή χρονιά οι κατηγορίες των βραβείων είναι:

RETAILER OF THE YEAR 2017

RETAIL MANAGER 2017

E – RETAILER 2017

RETAIL STORE BAKERY 2017

RETAIL FRANCHISOR OF THE YEAR 2017

RETAIL COFFEE STORE 2017

RETAIL CAMPAIGN 2017

RETAIL STORE – ΕΝΔΥΣΗ / ΥΠΟΔΗΣΗ 2017

SOCIAL MEDIA RETAIL STRATEGY 2017

RETAIL MALL & PARK 2017

CSR RETAIL STRATEGY 2017

P.O.P. STAR OF THE YEAR 2017

RETAILER MOBILE APP 2017

E-COMMERCE MOBILE APP 2017

RETAIL STORE SUPER MARKET 2017

RETAIL STORE ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ 2017

RETAIL STORE – ΕΣΤΙΑΣΗ 2017

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες βραβεύσεων οι νικητές θα αναδειχθούν -για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού- από Κριτική Επιτροπή, την οποία αποτελούν εκπρόσωποι των πιο σημαντικών θεσμικών φορέων του ευρύτερου χώρου της αγοράς του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας στην Ελλάδα. Την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του θεσμού διασφαλίζει για δωδέκατη συνεχή χρονιά η KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε., που είναι ο ελεγκτικός φορέας της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, σημαντική θέση κατέχουν, όπως κάθε χρόνο, τα Βραβεία για τους Προμηθευτές της Χρονιάς στις κατηγορίες Food & Drink, Non Food, Τεχνολογία και Λευκές – Μαύρες Συσκευές, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Τα RetailBusiness Awards 2017 τελούν, όπως κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Η Τελετή Απονομής των RetailBusiness Awards 2017 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet) και, όπως κάθε χρόνο, τη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου πρόκειται να τιμήσουν με την παρουσία τους η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων και περισσότερα από 800 στελέχη της ελληνικής αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ