Διεθνής αναγνώριση για τη Samsung Electronics Hellas

Η Samsung Electronics Hellas αναγνωρίστηκε για την αφοσίωση της στην ανάπτυξη των εργαζομένων της και τις παροχές που προσφέρει, λαμβάνοντας την πιστοποίηση “Top Employers Greece 2014”, καθώς και την πιστοποίηση “Top Employers Europe 2014”.

Η ετήσια διεθνής έρευνα, που πραγματοποιείται από το Ινστιτούτο “Top Employers”, αναγνωρίζει τους  εργοδότες που παρέχουν ιδανικές συνθήκες εργασίας, επενδύουν σε ταλέντα και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού τους και προσπαθούν συνεχώς να βελτιστοποιούν τις πρακτικές απασχόλησης.

Απαραίτητο για τη διαδικασία αναγνώρισης ως κορυφαίος εργοδότης είναι οι συμμετέχουσες εταιρείες να πληρούν τα απαιτούμενα, από την έρευνα, υψηλά πρότυπα, προκειμένου να επιτύχουν την πιστοποίηση. Παράλληλα, μόνο οι εταιρείες που επιτυγχάνουν την πιστοποίηση σε τουλάχιστον πέντε χώρες, λαμβάνουν την ιδιαίτερη αναγνώριση Top Employers Europe 2014. Με αντίστοιχες βραβεύσεις της Samsung Electronics και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και απόδειξη των άριστων συνθηκών εργασίας στη χώρα μας, η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε στην ομάδα των πιστοποιημένων κορυφαίων εταιρειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ