TÜV AUSTRIA: Στήριξε το Greece Race for the Cure

Η TÜV AUSTRIA HELLAS γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα και στηρίζει με την παρουσία της για δεύτερη συνεχή χρονιά τη μάχη που δίνουν καθημερινά ενάντια στον καρκίνο του μαστού πολλές γυναίκες, βοηθώντας να μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του συμμετέχοντας ως ομάδα στο Greece Race for the Cure.

Το Greece Race for the Cure, που έλαβε χώρα για 6η φορά στην Αθήνα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, διοργανώνεται ετησίως από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και συγκέντρωσε πάνω από 18.000 δρομείς και περιπατητές.

H TÜV AUSTRIA HELLAS συνεισέφερε ουσιαστικά στις προσπάθειες του Συλλόγου για συγκέντρωση πόρων απαραίτητων για την υλοποίηση των προγραμμάτων του. Παράλληλα, με μια ομάδα 52 ατόμων, έλαβε μέρος τόσο στον αγώνα δρόμου και όσο και στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, επιτυγχάνοντας μάλιστα πολύ καλές επιδόσεις στα 5 χιλιόμετρα! Οι άνθρωποι της TÜV AUSTRIA HELLAS έγιναν κρίκος ζωής, μεταφέροντας ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του στήθους ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ