Global Sustain: Συνεργασία με Social Value International

Η Global Sustain ανακοινώνει τη συνεργασία της με το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο κοινωνικής αξίας Social Value International, το οποίο ειδικεύεται στην εκτίμηση και ανάλυση της αξίας των κοινωνικών, περιβαλλοντικών και οικονομικών αποτελεσμάτων που επιφέρει η δράση ενός οργανισμού.

Η Global Sustain είναι η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα εταιρία στην Ελλάδα που γίνεται μέλος του δικτύου Social Value International, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην δημιουργία κοινωνικής αξίας και την αποτίμηση της εταιρικής απόδοσης.

Το Social Value International έγινε επίσης μέλος της Global Sustain, με στόχο να αξιοποιήσει τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και δικτύωσης της Global Sustain. Μέσω του δικτύου μελών της Global Sustain, το Social Value International βρίσκει μια πλατφόρμα και ένα εκτεταμένο δίκτυο για την προώθηση των υπεύθυνων επενδύσεων και την ενημέρωση σχετικά με τη δημιουργία εταιρικής αξίας.

«Η Global Sustain, με τη συνεργασία αυτή αναγνωρίζει τη σημασία που έχουν οι δράσεις των οργανισμών για τη δημιουργία όχι μόνο οικονομίας κλίμακας αλλά και για τη δημιουργία κοινωνικής αξίας, καθώς η συμπερίληψη των κοινωνικών και περιβαλλοντικών θεμάτων στη λήψη αποφάσεων είναι επιτακτική ανάγκη», δήλωσε ο Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Εταίρος της Global Sustain.

«H συμφωνία με τη Global Sustain θα ενισχύσει τη δυναμική δικτύωσης μεταξύ των δύο οργανισμών προάγοντας την έννοια της αξιακής αποτίμησης των εταιρικών δράσεων και την ανάγκη μέτρησης των επενδύσεων και των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από τη στρατηγική και τις πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αειφορίας», δήλωσε ο Jeremy Nicholls, Διευθύνων Σύμβουλος της Social Value International.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ