KPMG: Κοντά στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η KPMG πιστή στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ως μέρος των αξιών της εταιρείας, έτρεξε με την ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ στo πλαίσιο του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Οι 74 δρομείς της KPMG έτρεξαν με ενθουσιασμό στους αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου. Όλοι οι συμμετέχοντες που τερμάτισαν συγκεντρώθηκαν μαζί με την ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ στην κερκίδα του Παναθηναϊκού σταδίου  δίνοντας ρυθμό με το χειροκρότημα τους στη μεγάλη γιορτή του Μαραθωνίου. Με τη συμμετοχή αυτή όλοι οι δρομείς της KPMG συνέβαλαν στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ για στήριξη στα παιδιά με αναπηρία δηλώνοντας ότι ήταν μια εξαιρετική εμπειρία.

Η κ. Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της KPMG δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι της KPMG συμμερίζονται τη διάθεση της εταιρείας να στηρίξει αυτό το σημαντικό σκοπό και συμμετέχουν με αγάπη και κέφι στο Μαραθώνιο. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους. Ως KPMG θα συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί αρωγοί στο δύσκολο έργο της ΕΛΕΠΑΠ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ