TÜV AUSTRIA HELLAS: Πιστοποίηση στο Μ. Κακογιάννης

Η TÜV AUSTRIA HELLAS πρόσφατα απένειμε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πιστοποιητικό για το σύστημα διαχείρισης Event Sustainability βάσει του προτύπου ISO 20121, που αφορά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εκδηλώσεων, παραστάσεων κι εκθέσεων.

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης είναι ο πρώτος πολιτιστικός πολυχώρος που αποκτά τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, επισημοποιώντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εξαιρετική συνολικά διαχείριση που επιτυγχάνει στη διοργάνωση εκδηλώσεων και η οποία έχει αναγνωριστεί από μεγάλους εθνικούς, αλλά και διεθνείς θεσμικούς φορείς με τους οποίους συνεργάζεται. Στο πλαίσιο αυτό, το Ίδρυμα συνεχίζει να εξελίσσει τις υλικοτεχνικές του υποδομές και να αναβαθμίζει τη συνολική του λειτουργία και οργάνωση, ώστε να συνεχίσει να αποτελεί ένα σύγχρονο κοινωφελή φορέα καλλιτεχνικής δημιουργίας και τόπο συνάντησης τέχνης και κοινωνίας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον κο Γιάννη Καλλιά, Γενικό Διευθυντή της TÜV AUSTRIA HELLAS, κατά τη διάρκεια ειδικής συνέντευξης τύπου που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα για το σκοπό αυτό. Η TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ο μόνος Φορέας Πιστοποίησης στην Ελλάδα που έχει διεξαγάγει επιθεωρήσεις και έχει εκδώσει πιστοποιητικά βάσει του προτύπου ISO 20121, όπως για παράδειγμα και στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κ.ά. αποδεικνύοντας εμπράκτως τη στήριξή της σε οργανισμούς που συνεισφέρουν στον πολιτισμό, την τέχνη και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ