ART OF GIVING II από το Δεσμό

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός διοργανώνει την εκδήλωση ART OF GIVING II – Σιωπηρή Δημοπρασία Τέχνης με τη συμμετοχή 80 καλλιτεχνών που προσφέρουν 124 έργα τέχνης, τα οποία θα δημοπρατηθούν για την ενίσχυση των σκοπών του σωματείου, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, από τις 18:30 έως τις 21:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Αθηναΐς” στο Γκάζι (Καστοριάς 34-36).

Το ART OF GIVING II αποτελεί συνέχεια του επιτυχημένου ART OF GIVING Ι – Σιωπηρή Δημοπρασία Τέχνης που διοργάνωσε ο Δεσμός τον Απρίλιο 2013 και το οποίο συγκέντρωσε περισσότερους από 1.500 επισκέπτες και 200 bidders.

Ο Δεσμός, ο οποίος αποσκοπεί στην στοχευμένη και αποτελεσματική κάλυψη αναγκών και ελλείψεων σε κοινωφελείς φορείς, πλέον έχει προσφέρει δωρεάν αγαθά και υπηρεσίες σε ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 378 οργανισμών κοινωνικής ωφελείας σε όλη την Ελλάδα, βοηθώντας συνολικά πάνω από 300.000 βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επωφελούμενους χάρη στην προσφορά περισσότερων από 141 εταιρειών και εκατοντάδων ιδιωτών. Με συντηρητικούς υπολογισμούς, η εκτιμώμενη αξία των αγαθών και υπηρεσιών που έχει προσφέρει ο Δεσμός μέσα σε λιγότερα από τρία χρόνια λειτουργίας υπερβαίνει το €1.250.000. Τον τελευταίο χρόνο λειτουργίας του, ο Δεσμός επίσης κατασκεύασε το www.desmosdirect.org, μία καινοτόμο ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδέει αυτόματα προσφορά και ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ