Ολυμπιακός: Στήριξη στην “Ελπίδα”

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού επισκέφθηκε την ογκολογική μονάδα Παίδων “Ελπίδα”, το μεσημέρι της Πέμπτης. Παρόντες οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Βίτορ Περέιρα, όπως και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε τον κ. Μαρινάκη με την πλακέτα του Ιδρύματος Ελπίδα, για την τεράστια προσφορά του προς το Ίδρυμα και -προπάντων- τη βοήθεια προς τα ίδια τα παιδιά, στη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο. Η κα. Βαρδινογιάννη τίμησε και τον προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Βίτορ Περέιρα, όπως και όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία έδωσε το “παρών”.

Ο αντιπρόεδρος, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο Αθλητικός Διευθυντής, κ. Πιέρ Ισά, ο κ. Αντώνης Νικοπολίδης, όλοι οι ποδοσφαιριστές (πλην του Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση) βρέθηκαν εκεί, κοντά στα παιδιά και τους έδωσαν χαμόγελα και… ΕΛΠΙΔΑ! Τους μοίρασαν δώρα, έπαιξαν μαζί τους ακόμη και… ποδοσφαιράκι και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες.

Ο κ. Μαρινάκης στήριξε οικονομικά, εκ νέου, την Ογκολογική Μονάδα “Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα”, παραδίδοντας μία χρηματική επιταγή, για την οποία η ίδια η κα. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε προσωπικά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού. Φυσικά, τιμήθηκε και η ομάδα, με τον κ. Βίτορ Περέιρα να παραλαμβάνει επίσης μία τιμητική πλακέτα, για λογαριασμό του Θρύλου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν ένα μετάλλιο για την παρουσία τους εκεί και τη στήριξη προς το Ίδρυμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ