Η MSD στηρίζει το Ορφανοτροφείο Βόλου

Με σύνθημα «οδηγούμε τις εξελίξεις που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων» οι 230 εργαζόμενοι της εταιρίας MSD δούλεψαν στο πλαίσιο της Εταιρικής τους συνάντησης, για έναν κοινό σκοπό: έφτιαξαν οι ίδιοι και παρέδωσαν χρηστικά αντικείμενα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των παιδιών στο Ορφανοτροφείο του Βόλου.

Συνολικά, κατασκεύασαν 27 ποδήλατα, ένα για κάθε ένα από τα παιδιά του Ιδρύματος, καθώς και 13 βιβλιοθήκες, τις οποίες τις γέμισαν με βιβλία για τα δωμάτια των παιδιών. Δημιούργησαν 13 πίνακες που θα διακοσμήσουν τα δωμάτιά τους και προετοίμασαν φαγητό για όλα τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.

Όλα τα παραπάνω παραδόθηκαν την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου στην Πρόεδρο του Ορφανοτροφείου κ. Σοφία Ιωάννου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας κ. Haseeb Ahmad, στο πλαίσιο μιας σεμνής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Πορταριάς με πρωταγωνιστές τα παιδιά. Ξεχωριστό τόνο στην ενέργεια αυτή έδωσε η παρουσία του Σπύρου Σούλη, ο οποίος εμψύχωνε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τους εργαζομένους αλλά και στη συνέχεια τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των δώρων στα παιδιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Haseeb Ahmad, ανέφερε πως: «Η σημερινή ενέργεια έχει δώσει ιδιαίτερη χαρά σε όλους μας, για μένα ήταν ένα όραμα πολλών ετών. Οι στιγμές που ζήσαμε όλοι εμείς στην MSD ήταν μοναδικές, γιατί δημιουργήσαμε, προσφέραμε και είδαμε το αποτέλεσμα της προσφοράς μας εκείνη τη στιγμή, είδαμε την χαρά ζωγραφισμένη στα χαμόγελα των παιδιών. Είμαστε χαρούμενοι γιατί ό,τι κάναμε, άφησε ένα ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία, σε μια ομάδα που το έχει ιδιαίτερη ανάγκη. Πιστεύω ότι πραγματικά δείξαμε πως θέλουμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας, οδηγώντας τις εξελίξεις που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Αυτό κάναμε μέχρι σήμερα και αυτός θα είναι ο οδηγός μας για τα επόμενα έτη».

Η κ. Σοφία Ιωάννου, Πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου ευχαρίστησε την MSD και δήλωσε με συγκίνηση «Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε την MSD. Όλοι οι εθελοντές που δούλεψαν για να προσφέρουν στα παιδιά έκαναν κάτι εξαιρετικό και πιστεύω ότι αυτή τη μέρα θα τη θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Ευχόμαστε το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες γιατί το Ίδρυμα συντηρείται από δωρεές και από εθελοντές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ