Έκοψε Πίτα το Make-A-Wish

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Κοπή της Πίτας του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στον χώρο του “Ελαιών-loft”, που φιλοξένησε αφιλοκερδώς την εκδήλωση.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση γονείς παιδιών Ευχής, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι γιατροί κ.κ. Στέλιος Γραφάκος, Βασίλης Παπαδάκης και Αντώνης Καττάμης, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου ANTENNA κα Κατερίνα Γκαγκάκη, η Marketing Manager της Εταιρείας Παπαδοπούλου κα Βάσω Ρασσιά, εκπρόσωποι εταιρειών και χορηγών του Οργανισμού, καθώς επίσης και μεγάλος αριθμός Εθελοντών.

Κατά το καλωσόρισμά της η Γενική Διευθύντρια κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου ανέφερε: “H εκδήλωση αυτή είναι για εμάς η βραδιά που λέμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ σε Εθελοντές και χορηγούς. Σε Εθελοντές που χωρίς εκείνους δεν θα ήταν δυνατό το έργο μας. Σε χορηγούς που έχουν αγκαλιάσει τον Οργανισμό μας και του δίνουν πνοή συστηματικά. Είναι μία βραδιά που κάνουμε μία Ανασκόπηση στις Δράσεις του 2014 και μοιραζόμαστε μαζί σας τα σχέδιά μας για τη νέα χρονιά.”

Η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Αναστασία Μανιά, κατά το χαιρετισμό της αναφέρθηκε στο Έργο και τον σκοπό του Οργανισμού: “To 2014, μέσα σε αντίξοες συνθήκες προσπαθήσαμε κι εμείς στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος να συνεχίσουμε το πολύτιμο έργο μας. Σκοπός μας; ένας και μοναδικός:  Να εκπληρώνουμε τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3 έως και 18 χρονών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, το 2014 πραγματοποιήσαμε 152 ευχές, ενώ από το 1996, το έτος ίδρυσής μας, έχουμε πραγματοποιήσει 1.313 Eυχές παιδιών από όλη την Ελλάδα!”

Στη συνέχεια της βραδιάς έγινε απονομή βραβείων σε Εθελοντές του Οργανισμού για την ανιδιοτελή  προσφορά τους, καθώς επίσης και σε Εταιρείες-Χορηγούς, για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επιτρέποντας τη συνέχιση του έργου μας, με αξιοπρέπεια.

Οι εταιρείες που βραβεύτηκαν είναι: Τηλεόραση του ΑΝΤ1, Μπισκότα Παπαδοπούλου, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Aegean, cGc Films, Designers-On-Call, Eurobank Luxembourg, Friday’s, Kentia, Oasis Hotel, Teleperformance.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, προσφορά του Πρέσβη του Οργανισμού κου Στέλιου Παρλιάρου. Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν γούρια, ευγενική προσφορά της σχεδιάστριας Liana Vourakis και των κοσμηματοπωλείων Λαλαούνης και Kandarakis (Αθήνα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ