ΕΛΠΕ: Στηρίζουν υποτροφίες του ALBA

Tο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, προχωρά στην προκήρυξη τριών υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε νέους και νέες έως και 35 ετών, οι οποίοι είτε συμμετείχαν στο Young Achievers Series είτε είναι μόνιμοι κάτοικοι  του Θριασίου (Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ν. Πέραμος). Η καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015. Aπό τις τρεις πλήρεις υποτροφίες, οι δύο θα αφορούν προγράμματα MSc και η μία κάποιο από τα MBA.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ALBA, θα γίνουν γνωστές στην παρουσίαση με θέμα ‘Αναζητώντας το Μίτο της Αριάδνης στον Λαβύρινθο της Επιχειρηματικότητας’ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.00, στο Elefsina Hotel.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ALBA. Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά το ακαδημαϊκό έτος 2015 -2016 και όλοι οι αιτούντες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια επιλογής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που επέλεξαν και να λάβουν μέρος στην καθορισμένη διαδικασία αξιολόγησης.

Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ