Παπαδοπούλου: Χρυσός Χορηγός στο «Hydra’s Trail Event»

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., δίνει το “παρών” και φέτος στο ξεχωριστό αθλητικό γεγονός Hydra’s Trail event 2015 συμμετέχοντας ως Χρυσός Χορηγός, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πεποίθηση της αξίας της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή. Οι αγώνες ορεινού τρεξίματος πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε ένα από τα πιο αγαπητά νησιά του Αργοσαρωνικού, την Ύδρα, στις 4 και 5 Απριλίου 2015.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις παρακάτω διαδρομές:

(α) Downhill: η πιο γρήγορη κούρσα στο ορεινό τρέξιμο, ένας αγώνας για όσους πραγματικά ξέρουν να τρέχουν στα μονοπάτια
(β) Run & Fun: διαδρομή τύπου urban (city trail), απευθύνεται σε όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από το γραφικό αστικό ιστό του νησιού
(γ) Rock Race:  απευθύνεται σε όσους θέλουν να απολαύσουν τις ορεινές ομορφιές της Ύδρας αλλά δεν έχουν την κατάλληλη προετοιμασία για να συμμετέχουν στην μεγάλη διαδρομή
(δ) Eros Mountain Trail: καθαρά αγωνιστική διαδρομή με ποικιλία στο τερέν
(ε) Juniors Mini Race: διαδρομή σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους, ιδανική για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια και να εμψυχώσουν τα παιδιά στο αθλητικό τους ξεκίνημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από το ποσό των συμμετοχών θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here