Εικονικό ενυδρείο από την idia

Ένα ξεχωριστό λογισμικό που βοηθά τα παιδιά να ενισχύσουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες μέσω της ζωγραφικής δημιούργησε η ελληνική εταιρία τεχνολογίας idia.

Το “Εικονικό Ενυδρείο” (Virtual Aquarium) μετατρέπει τη ζωγραφική του παιδιού σε “ζωντανό” ψάρι που κολυμπάει!

Συγκεκριμένα, τα παιδιά ζωγραφίζουν σε ένα χαρτί το αγαπημένο τους ψαράκι και στη συνέχεια, βλέπουν το “έργο” τους να κολυμπάει στο Εικονικό Ενυδρείο. Οι μικροί καλλιτέχνες, επιλέγουν το ψαράκι που θέλουν να “ζωντανέψουν” και το χρωματίζουν όπως τους αρέσει.

Στη συνέχεια, το λογισμικό αναλαμβάνει την “μεταφορά” του ψαριού από το χαρτί στο… Ενυδρείο! Όλα τα ομοιώματα είναι προγραμματισμένα να κινούνται σαν πραγματικά ψάρια, ενώ το καθένα από αυτά, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

Το Εικονικό Ενυδρείο ήδη βρίσκεται σε 2 πολύ γνωστά ξένα εκπαιδευτικά Ιδρύματα  στην Ελλάδα, προσφέροντας  στους μικρούς μαθητές  γνώση και διασκέδαση.

Η idia είναι εταιρεία η οποία είναι καινοτόμος στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη εξελιγμένου λογισμικού στον τομέα του Advanced Digital Marketing Solutions,  έχοντας δημιουργήσει  πολλά πετυχημένα projects  εταιρειών εδώ και στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ