Έκθεση φωτογραφίας για το Άσυλο Ανιάτων

Το Άσυλον Ανιάτων οργανώνει μια έκθεση με φωτογραφίες της δημοσιογράφου Στέλλας Αλαφούζου με τίτλο «Συντεταγμένες ΙΙΙ».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 1η Ιουλίου στην αυλή του Ιδρύματος (Αγ. Ζώνης 39, Κυψέλη) στις 20.00.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης θα πωλούνται κατόπιν παραγγελίας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την αγορά ενός ειδικά διαμορφωμένου βαν για την ασφαλή μεταφορά των περιθαλπομένων μας.

Η έκθεση «Συντεταγμένες ΙΙΙ» θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στην μεγάλη εκστρατεία που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (CosmoteVodafoneWind ) μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «Προσφέρω».
Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό από τη  Τετάρτη 1η Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η Στέλλα Αλαφούζου σπούδασε «Επικοινωνία και ΜΜΕ» στο Δουβλίνο. Παράλληλα με την πρακτική της εξάσκηση, ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό της στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων». Σήμερα ανήκει στη συντακτική ομάδα του protagon.gr ενώ υπογράφει τις “Ιστορίες της Λίζας” στο site της Athens Voice. Φωτογραφίζει ό,τι της αποσπά την προσοχή.

Το Μάιο του 2012 πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Συντεταγμένες» στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και τον Ιούνιο του 2013 την δεύτερη με τίτλο “Συντεταγμένες ΙΙ” για τους σκοπούς των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όταν υπάρχει χρόνος προτιμά το σκάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ