Επιτυχές το Young Diplomats Forum της Αθήνας

Το διεθνές συμπόσιο Young Diplomats Forum που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου αποτέλεσε για τους 80 συνέδρους από 65 χώρες του κόσμου, ίσως το καλύτερο στην ιστορία του θεσμού, πράγμα που επετεύχθη από τη στρατηγική συνεργασία του Global Diplomatic Forum  με το Geo Routes Cultural Institute.

Μετά την Αγκυρα, το Μέξικο και το Λονδίνο, το Young Diplomats Forum ‘προσγειώθηκε’ στην Αθήνα, στην οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι, Διοργανωτές, Φορείς και πρόσωπα, έθεσαν μοναδικό στόχο την επιτυχία του γεγονότος.

Για το απόλυτα δε θετικό διπλωματικό πρόσημο της Ελλάδας, μεταξύ άλλων συνετέλεσαν:

•    η θεματολογία η οποία κάλυπτε κάθε πτυχή της σύχγρονης διεθνούς & περιφερειακής διπλωματίας
•    τα πάνελς από σημαντικούς ομιλητές κύρους με βαθεία κατάρτιση στα πεδία των εισηγήσεων τους
•    οι συμβολικοί και εμβληματικοί χώροι όπου διεξήχθησαν οι συνεδριάσεις
•    η επιμέλεια του Geo Routes στην απόδοση ενός γεγονότος διεθνούς κύρους και η εξοικίωση των προσκεκλημμένων με τα χρώματα και τα πολιτισμικά στοιχεία της πόλης των Αθηνών

Και ενώ μέσω των social media εικόνες από την Αθήνα ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο, οι Young Diplomats παρακολουθούσαν καθημερινά σε διαφορετικούς χώρους παρουσιάσεις σημαντικών ομιλητών, εισηγήσεις εκπροσώπων από τον χώρο της διπλωματίας, διαδραστικά εργαστήρια, καθώς και μελέτες & προσομοιώσεις διπλωματικών γεγονότων.

Οι διοργανωτές απηύθυναν ευχαριστίες στο Υπουργείο Εξωτερικών, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Αθηνών, στην Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, στην Ελληνική Αστυνομία, στο Λιμενικό Σώμα, στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct E.B.E.A. και στην εταιρεία Mc Cain Hellas για την συνδρομή και την συμβολή τους στην επιτυχία του Young Diplomats Forum Athens 2015.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ