CCS: Παρουσιάζει την Lykio

Η CCS Digital Education, διεθνής πάροχος πρωτοποριακών εφαρμογών ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, ανακοίνωσε σήμερα το Lykio (www.lyk.io): το πρώτο ολοκληρωμένο περιβάλλον παρακίνησης μάθησης του ανθρώπινου δυναμικού (learning motivation environment) στην παγκόσμια αγορά.

Ένα κρίσιμο ζητούμενο για τα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού των μεγάλων οργανισμών είναι η ανάπτυξη και συνεχής ενδυνάμωση της εσωτερικής παρακίνησης για συμμετοχή και δέσμευση στην εταιρεία και τους στόχους της (employee motivation & engagement).

To Lykio είναι μια cloud-based λύση, ανεπτυγμένη με βάση τα πλέον σύγχρονα εργαλεία, προηγμένες μεθόδους και τάσεις για τη διαχείριση ταλέντων στην παγκόσμια αγορά. Στα χαρακτηριστικά που προσφέρει το Lykio περιλαμβάνονται:

  • Ακριβής και ευφυής εφαρμογή της θεωρίας του Micro-learning, όπου από τη συνολική πληροφορία (που είναι συνήθως ακόπως επαναλαμβανόμενη και βρίθει «θορύβου») αποκαλύπτονται τα σημαντικά μηνύματα, τα οποία προσφέρονται σε μικρές «μπουκιές» γνώσης που συμβάλλουν στην εύκολη αφομοίωση (”Chunks of Memory” theory)
  • Υποστήριξη της συνεργατικότητας, της δημιουργίας «εκπαιδευτικών κοινοτήτων», της δυνατότητας διαμοίρασης υλικού, σχολίων κ.α. μεταξύ των εργαζομένων και γενικότερα όλων των χαρακτηριστικών του social learning – τόσο από πλευράς της λειτουργικότητας του συστήματος, όσο και από πλευράς διεπαφής με τον χρήστη
  • Εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην ένταση, τον ρυθμό και την ταχύτητα που χρειάζεται ο κάθε εργαζόμενος για να απορροφήσει την πληροφορία
  • Πρόσβαση από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, tablet, pc)
  • Προσωποποιημένη πρόσβαση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Lykio διασφαλίζουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης, τόσο άμεσα (αυξημένα ποσοστά εμπλοκής και συμμετοχής των εργαζομένων) όσο και μακροπρόθεσμα (καλύτερη αποτύπωση της πληροφορίας), αλλά και ταχύτερη ενσωμάτωση των νέων εργαζομένων στη «ζωή» και την κουλτούρα της επιχείρησης. Τέλος, η πλατφόρμα συμβάλλει στην ενίσχυση της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων, ενώ προσφέρει μια ολοκληρωμένη, πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία που ενισχύει την εικόνα της επιχείρησης μεταξύ των ανθρώπων της.

Ο Ηλίας Παρλαβάντζας, Διευθύνων Σύμβουλος της CCS Digital Education, σχολίασε:

“Επιχειρήσεις και οργανισμοί σε όλον τον κόσμο ανησυχούν για τη χαμηλή αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων, που πλήττει πολλαπλούς τομείς της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Κεφαλαίου, παρότι γίνονται σημαντικές επενδύσεις σε αυτά. Το Lykio σχεδιάστηκε εξ αρχής με γνώμονα τις σύνθετες ανάγκες αυτών των επιχειρήσεων για διάχυση αλλά και διατήρηση της γνώσης μακροπρόθεσμα, σε ανθρώπους με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ικανότητες και εμπειρίες. Το Lykio ενδυναμώνει τη μεταφορά γνώσης με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την προσωπικότητα των ανθρώπων.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ