Mars Hellas: Διάκριση στα βραβεία EBEN

Η επιχειρηματική ηθική και πρακτική της Mars Hellas αναγνωρίστηκε και διακρίθηκε στα βραβεία του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN GR), με την εταιρία να λαμβάνει το χρυσό βραβείο (Golden Award) Επιχειρηματικής Ηθικής για 2η συνεχή χρονιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Θωμάς Χαραλαμπόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Mars Hellas, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, παρουσία πλήθους προσωπικοτήτων της ελληνικής επιχειρηματικής, οικονομικής και πολιτικής κοινότητας. Η εκδήλωση έλαβε επίσης σημαντική προβολή από μεγάλους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (π.χ. ΑΝΤ1) και από εξέχοντα έντυπα δημοσιογραφικά Mέσα (π.χ. Ναυτεμπορική).

Η Mars Hellas πιστοποιείται από το EBEN GR σύμφωνα με το μοντέλο SEE G (Social -Environmental – Ethical – Governance) επί σειρά ετών.

Με τη διάκριση αυτή, αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά η πάγια δέσμευσή της εταιρίας να εξυπηρετεί με συνέπεια τους καταναλωτές, ακολουθώντας την απαράβατη αρχή της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, ενώ παράλληλα εναρμονίζει με κάθε ευκαιρία τις ηθικές αξίες του επιχειρείν και της κοινωνικής ευημερίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ