Mercedes-Benz: Εκδόθηκε ο δεύτερος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Η Εταιρική Υπευθυνότητα εντάσσεται όλο και περισσότερο στο DNA της εταιρικής κουλτούρας της Mercedes-Benz Ελλάς, καθώς ενσωματώνεται σε όλες τις πρωτοβουλίες και δράσεις της εταιρείας με τη συνολική εικόνα να αποτυπώνεται στην έκδοση του εντύπου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας.

O Απολογισμός αφορά την περίοδο 01.01.2014 – 31.12.2014, ακολουθεί τις διεθνώς αναγνωρισμένες κατευθυντήριες οδηγίες G4 του Global Report Initiative σε επίπεδο συμφωνίας «Core», κάνει αναφορά σε 160 ποσοτικούς δείκτες αποτελεσμάτων, ενώ συμπεριλαμβάνει και 22 μελλοντικούς στόχους που σχετίζονται με την υπεύθυνη λειτουργία της εταιρείας.

O κος Γ. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς σχολίασε σχετικά: «Οι σημερινές προκλήσεις εντείνουν τις προσπάθειές μας να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος, τόσο για εμάς όσο και για τις επόμενες γενιές. Είναι επιτακτική η ανάγκη να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, στην υπεύθυνη και ακέραιη λειτουργία μας, στην πολυποίκιλη συνεισφορά προς τη χώρα μας, στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, στη συνεχή και ουσιαστική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και στη συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος».

Διαβάστε αναλυτικά τον Απολογισμό της Mercedes-Benz με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ