Charity Auction από την IWC στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος

Στην κατάμεστη αίθουσα «Ναυμαχιών» του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε επίσημο δείπνο για την υποστήριξη των αθλητών του Ομίλου που έχουν στόχο τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Με έκδηλη συγκίνηση οι ομάδες των Παναγιώτη Καμπουρίδηκαι Στάθη Παπαδόπουλου, η Παρα-ολυμπιακή Ομάδα Sonar και ο Γιάννης Μιτάκης μίλησαν για τις χαρές αλλά και τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού εν καιρώ κρίσης.

Στο πλαίσιο του δείπνου, η IWC πραγματοποίησε δημοπρασία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ενός εντυπωσιακού Portofino Chronograph. Το ρολόι απονεμήθηκε στη φετινή διοργάνωση Spetses Classic Yacht Regatta, στην οποία η IWC ήταν Επίσημος Χρονομέτρης, ως μέρος του επάθλου “Concours d’ Elegance”. Τα έσοδα από τη δημοπρασία δόθηκαν στην ομάδα των παγκόσμιων πρωταθλητών ιστιοπλοΐας στην κατηγορία 470 Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή καθώς και στον Ευρωπαϊκό Πρωταθλητή στην κατηγορία Finn Γιάννη Μιτάκη για να ενισχύσει την Ολυμπιακή τους προετοιμασία.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του ΝΟΕ, Αλέξανδρος Παπαδόγγονας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Classic Yacht Regatta, Νώντας Λαμπαδάριος Παρευρέθηκαν, δε, προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού συμπεριλαμβανομένου και της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλας Κοζομπόλη αλλά και επιχειρηματίες μεταξύ των οποίων οι Κωνσταντίνος Μπουτάρης, Νίκος και Γιώργος Βερνίκος, Μάρτον Σίμιτσεκ, Χριστόφορος Στράτος, Λεωνίδας Πολέμης, Στρατής Ανδρεάδης, και Γιώργος Λινάτσας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ