Ρεκόρ συμμετοχών στον 38ο Αγώνα Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του 38ου Αγώνα Δρόμου Φιλοθέης-Ψυχικού την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, μια από τις παλαιότερες θεσμοθετημένες αθλητικές διοργανώσεις δήμων στην Ελλάδα. Περισσότερα από 1.600 άτομα έτρεξαν στους δρόμους του Ψυχικού και απόλαυσαν έναν άρτιο αγώνα σε μία υπέροχη διαδρομή, με σύμμαχο τους τον καλό καιρό. Ο στόχος, που δεν ήταν άλλος από την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος, της σωματικής ευεξίας και της δύναμης της κάθε ατομικής και ομαδικής προσπάθειας, επετεύχθη και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η συμμετοχή των δρομέων στα 5 χλμ και 10 χλμ, ξεπέρασε μάλιστα κάθε προηγούμενο. Η συμμετοχή στους Παιδικούς Αγώνες των 100, 200, 400 και 1.000 μέτρων υπήρξε εξίσου αθρόα και οι μικροί αθλητές έλαβαν το πιο ζεστό χειροκρότημα για την ολοκλήρωση του αγώνα. Τέλος, για δεύτερη χρονιά φέτος πραγματοποιήθηκε Περίπατος 5 χλμ, και ο Αγώνας 50 μέτρων για ΑΜΕΑ, ενώ για 6η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Οικογένειας 400 μέτρων.

Ο αγώνας, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος τελούσε υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ξεκίνησε με την αθλήτρια παραολυμπιακών αγώνων Δήμητρα Κοροκίδα, η οποία με το αγωνιστικό της ποδήλατο έτρεξε στα 5 χλμ. Ανάμεσα στους φετινούς συμμετέχοντες ήταν στελέχη των πρεσβειών του Λιβάνου, της Ουκρανίας, του Μαρόκου, της Τυνησίας, της Ιορδανίας, των Φιλιππίνων, της Ιρλανδίας, της Ιαπωνίας, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και επιχειρήσεων, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής  κ. Γιώργος Καραμέρος.

Οι Πρώτοι της Γενικής Κατάταξης Ανδρών από τους Αγώνες Δρόμου των 5 χλμ και 10 χλμ, ήταν ο Δημήτρης Μάντζαρης και ο Μιχάλης Καλομοίρης αντίστοιχα, ενώ οι Πρώτες στη Γενική Κατάταξη των Γυναικών στους Αγώνες 5 χλμ και 10 χλμ ήταν η Δανάη Σακελλάρη και η Παναγιώτη Βλαχάκη αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ