ΠΑΟ: Επίσκεψη στο Οικοτροφείο «Άγιοι Ανάργυροι»

Παναθηναϊκός και Puma επισκέφτηκαν το Οικοτροφείο «Άγιοι Ανάργυροι» και πρόσφεραν αγάπη, δώρα και την οικονομική βοήθεια των φιλάθλων

Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού και της Puma επισκέφθηκε το οικοτροφείο «Άγιοι Ανάργυροι» για να προσφέρει την αγάπη, τα δώρα και τη στήριξη των φιλάθλων μας που με τις αγορές τους, βοήθησαν στη συλλογή χρημάτων για τις καθημερινές ανάγκες 52 ανθρώπων με βαριά νοητική υστέρηση.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε μια βαθιά συγκινητική ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών Νίκου Μαρινάκη, Κώστα Κότσαρη και Βίκτωρα Κλωναρίδη, του Δ. Συμβούλου της ΠΑΕ Στράτου Σωπήλη, του διευθυντή marketing της Puma Γιάννη Σούμπαση και άλλων συνεργατών.

Η υποδοχή ήταν εξαιρετική τόσο από το συγκινημένο προσωπικό όσο και από τον ενθουσιασμό των οικότροφων συνανθρώπων μας που με αγκαλιές, χαμόγελα, συνθήματα και δάκρυα… μετέτρεψαν την επίσκεψη σε μια εμπειρία ανθρωπισμού.

Η εκδήλωση άρχισε με την μουσική που έπαιξε στο πιάνο ο Ζώης (μόνιμος οικότροφος) για να καλωσορίσει την ομάδα και κατόπιν με τους ποδοσφαιριστές να ανταποδίδουν μοιράζοντας δώρα. Ντυμένα πλέον στα πράσινα, τα παιδιά άκουσαν την Πρόεδρο του οικοτροφείου κα. Ελευθερία Ζερβάκη να ευχαριστεί την αποστολή μας και να απονέμει στον Παναθηναϊκό τιμητική πλακέτα λέγοντας «Ζέστανε τις καρδιές μας το θερμό μήνυμά σας Δεν είσαι μόνος και πράγματι τα παιδιά μας κοντά σας, δεν αισθάνονται μόνα. Είμαστε ευτυχείς που o Παναθηναϊκός και η Puma, συμπεριλάβανε το οικοτροφείο μας στη μεγάλη ομπρέλα της κοινωνικής τους προσφοράς».

Ο κ. Στρ. Σωπήλης παραδίδοντας χρηματική επιταγή στήριξης στο οικοτροφείο, ανέφερε «Τα λόγια δε αρκούν για να περιγράψουν τη συγκίνηση που επικρατεί…, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βοηθά τους συνανθρώπους μας».

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι, πως τη στιγμή των δηλώσεων του Νίκου Μαρινάκη για την προσφορά του Συλλόγου και τη συμμετοχή σε αυτή την όμορφη αποστολή, η Φώφη (μόνιμη οικότροφος) έτρεξε συγκινημένη μπροστά στις κάμερες και τον αγκάλιασε, φωτίζοντας την αίθουσα και συγκινώντας όσους είδαν την αγνή έκφραση αγάπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ