ManpowerGroup: Διοργάνωσε τα ετήσια Human Age Awards

Συνεχίζοντας την σημαντική πορεία που έχει χαράξει η ManpowerGroup Greece επενδύοντας στο ανθρώπινο ταλέντο, διοργάνωσε τα ετήσια Human Age Awards που αποτελούν πλέον ένα κορυφαίο θεσμό σε παγκόσμιο επίπεδο για την ManpowerGroup, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Για άλλη μια χρονιά, η ManpowerGroup μαζί με  πελάτες, συνεργάτες και φίλους τίμησε τους εργαζόμενους που διακρίθηκαν για τις επαγγελματικές τους επιδόσεις και αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, καθώς και τις εταιρείες NN Hellas, OTE Group και Friesland Campina, που με επιμέλεια επένδυσαν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, σε μία περίοδο αβεβαιότητας όπου το ταλέντο αποτελεί το πιο σημαντικό μας εφόδιο για να προχωρήσουμε μπροστά.

«Την σημερινή μέρα την αφιερώνουμε αποκλειστικά σε αυτούς που βραβεύουμε, εργαζόμενους και εργοδότες οι οποίοι έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την πρόκληση σε προοπτική, και έχουν αντιληφθεί ότι για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε  την ομάδα – τους ανθρώπους μας – γιατί αποτελούν τον βασικό καταλύτη επιτυχίας. Σήμερα όπου τα εμπόδια συνεχίζουν να ορθώνονται μπροστά μας, στη ManpowerGroup είμαστε υπερήφανοι που καταφέρνουμε καθημερινά να ταιριάζουμε αξιόλογους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και ταλέντο, με τις ανάγκες των εταιρειών μέσα από αξιοπρεπείς θέσεις απασχόλησης », τόνισε η κα Κουσία, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Greece.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι από την ακαδημαϊκή κοινότητα και συνδικαλιστικούς φορείς καθώς και τον ILO, αντανακλώντας τη βαθιά πεποίθηση της ManpowerGroup ότι μόνο μέσα από την συνεργασία όλων των πλευρών, μπορούν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ανάπτυξης και άρα βιώσιμες θέσεις εργασίας.

Τα βραβεία Human Age τεκμηριώνουν την αδιάλειπτη προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων για την ανάδειξη των  ικανοτήτων που κρύβει μέσα του το ανθρώπινο δυναμικό. Η διάκριση των εργαζομένων προκύπτει μέσα από την αξιολόγηση των έμμεσων εργοδοτών τους, σε συνδυασμό με τους Συμβούλους Απασχόλησης της ManpowerGroup, οι οποίοι παρακολουθούν την απόδοσή τους στο πλαίσιο διασφάλισης ολικής ποιότητας που εφαρμόζει η ManpowerGroup.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ