Global Sustain: Γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, παρουσία μελών, φίλων και συνεργατών, η Global Sustain καλωσόρισε το νέο έτος και γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πρότυπο μικροζυθοποιείο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ΑΘΗΝΕΟ.

Ο Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, ευχαρίστησε τα μέλη και τους συνεργάτες της Global Sustain για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρία όλα αυτά τα χρόνια. Από το 2006, η εταιρία έχει εξελιχθεί σε έναν παγκόσμιο οργανισμό, με παρουσία σε οκτώ χώρες, διευρύνοντας το δίκτυο συνεργασιών, παρέχοντας εξειδικευμένες και καινοτόμες υπηρεσίες αειφορίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν 40 δώρα, προσφορά των μελών της Global Sustain, ενώ παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν απαστερίωτες μπύρες σε μοναδικές γεύσεις αλλά και να περιηγηθούν στo μουσείο μαθαίνοντας την ιστορία και τα μυστικά της μπύρας. Τα στελέχη της Global Sustain σε ρόλους bartender και deejay, έδωσαν προσωπικό τόνο στη γιορτή σερβίροντας μπύρα τους καλεσμένους και επιλέγοντας τη μουσική της βραδιάς.

Το 2016 είναι έτος εορτασμού για την Global Sustain, καθώς κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν σχετικές εκδηλώσεις και ενέργειες στο πλαίσιο της επετείου των 10 χρόνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ