Make-A-Wish: Γιορτή για τα 20 χρόνια

Την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο ΑΘΗΝΕΟ, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας, της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, που φιλοξένησε με άψογο τρόπο, αφιλοκερδώς την εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε «Η βραδιά του ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», που οργανώθηκε με ιδιαίτερη αγάπη από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και σήμανε την έναρξη των εορτασμών, για τα 20 χρόνια του Οργανισμού.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ένας χαρισματικός τροχονόμος, ο Φίλιππος, παιδί Ευχής, ενώ λίγο αργότερα παρουσιάστηκε το τραγούδι του Οργανισμού για πρώτη φορά από τον δημιουργό του Κυριάκο Μιχαήλ.

Στη συνέχεια και μετά την εισαγωγή της Προέδρου Αναστασίας Μανιά, το κοινό καθήλωσε μία μητέρα ενός παιδιού Ευχής, που μοιράστηκε με τους 270 και πλέον συμμετέχοντες τη Δύναμη που έδωσε η εκπλήρωση της Ευχής της «πριγκίπισσας Σοφίας», σε όλη την οικογένεια. Ο γιατρός του Οργανισμού, Βασίλης Παπαδάκης μίλησε για τη σημασία εκμαίευσης της πιο βαθιάς επιθυμίας των παιδιών που αντιμετωπίζουν μία απειλητική ασθένεια ενώ στο βήμα τον διαδέχτηκε η Γενική Διευθύντρια Σάντρα Ζαφειρακοπούλου η οποία λίγο μετά τα Ευχαριστώ σε Διοικητικό Συμβούλιο και εργαζομένους, παρουσίασε τη Φαίη Σκορδά ως τη Νέα Πρέσβειρα του Οργανισμού. Η Φαίη Σκορδά μίλησε για το πόσο την έχει αγγίξει το έργο του Κάνε-Μια-Ευχή, το πάθος όσων ασχολούνται με αυτό αλλά και την αξία που έχει να προσφέρεις στη «ψυχή» ενός παιδιού.

Μετά από έναν αυθόρμητο διάλογο 2 νεαρών εθελοντών που γνώρισαν και αγάπησαν τον Οργανισμό ως παιδιά Ευχής πριν κάποια χρόνια, του Αλέξανδρου και του Άγγελου, έγιναν οι βραβεύσεις εταιρειών, εθελοντών, κοινωφελών οργανισμών καθώς και κάποιων μεμονωμένων ατόμων που πρόσφεραν κάτι πολύ ξεχωριστό στον κόσμο των Ευχών.

Τα 4 μεγάλα βραβεία Χορηγών απονεμήθηκαν στους: AEGEAN – το βραβείο παρέλαβε η κυρία Σταυρούλα Σαλούτση, Όμιλο ΑΝΤ1 – το βραβείο παρέλαβε η κυρία Μαρία Χούκλη, ΙΟΛΗ το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Μηνά Ζωούλλης και τη διαφημιστική εταιρεία MULLEN LOWE.

Το Make- A- Wish (Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος) ευχαριστεί θερμά και τους λοιπούς χορηγούς της εκδήλωσης: το Style Box για τον εξοπλισμό, το Κτήμα Τσέλεπος για τα κρασιά, το Lolas Bar και τον Γιάννη Δρόσο για τη μουσική επιμέλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ