24MEDIA: Δημοπρασίες αγάπης κατά του παιδικού καρκίνου

Η κίνηση αγάπης της 24MEDIA σε συνεργασία με την “Follow me now”  συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, με την πραγματοποίηση των Δημοπρασιών Αγάπης στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Η έναρξη των δημοπρασιών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου μέσω του site www.dimoprasiesagapis.gr. Την ενέργεια προωθούν το Sport24.gr, Sport24 Radio 103,3 & το Contra.gr, ενώ βασικός υποστηρικτής της ενέργειας είναι το SportKit.gr.

Συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα ομάδων και αθλητών που αγαπούν οι Έλληνες φίλαθλοι δημοπρατούνται για μία εβδομάδα και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του ιδρύματος “ΦΛΟΓΑ” στην μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.

Ποδοσφαιρικές φανέλες από όλες τις μεγάλες ομάδες, προσωπικά αντικείμενα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και αντικείμενα “φετίχ” από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα δημοπρατηθούν σε μια ενέργεια που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε αντικείμενα από τους: Πρίντεζη, Διαμαντίδη, Καλάθη, Ρομπέρτο, Steele, Barcelona, Λοκομοτίβ Κουμπάν, ΤΣΣΚΑ και πολλούς άλλους.

Ο Μάνος Μίχαλος, Content Director της 24MEDIA δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους τους ανθρώπους της 24MEDIA να συμβάλλουμε και να βοηθάμε με ό,τι μέσο έχουμε, τους συνανθρώπους μας και δη τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Φέτος, διοργανώνουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά τις “Δημοπρασίες Αγάπης”. Οι σπουδαιότεροι αθλητές και οι μεγαλύτερες ομάδες δίνουν το παρών και προσφέρουν τα αντικείμενά τους για τα παιδιά της Φλόγας που νοσούν από καρκίνο. Σ’ αυτή τη μάχη, εμείς προσφέρουμε αγάπη».

Ο όμιλος ευχαριστεί θερμά το NBA και την Euroleague καθώς και τις: ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ΚΑΕ ΑΕΚ για την ευγενική υποστήριξή τους και τη δωρεά των αντικειμένων που δημοπρατούνται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ