LG: Περιβαλλοντική αναγνώριση από την EPA

Η LG Electronics (LG), αναγνωρίστηκε από την Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας (Environmental Protection Agency, EPA) των Η.Π.Α. λαμβάνοντας τον τίτλο “2016 ENERGY STAR Partner of the YearSustained Excellence Award”, για τον συνεχή ηγετικό της ρόλο στη προστασία του περιβάλλοντος μέσω ενεργειακά αποδοτικών καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών και οικιακών συσκευών. Η LG τιμήθηκε επιπλέον με το “2016 ENERGY STAR Climate Communicator Award”, για τις προσπάθειες της στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών ως προς τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

«Η LG είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με την ENERGY STAR και τις θετικές περιβαλλοντικές μας επιδράσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο William Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics USA. «Βοηθάμε ώστε οι Αμερικανοί καταναλωτές να ζήσουν την εμπειρία της φιλοσοφίας μας ‘Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή’, δημιουργώντας προϊόντα που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζουμε την απόδοση και το σχεδιασμό τους. Ταυτόχρονα, συμβάλλουμε ώστε οι καταναλωτές να κατανοήσουν τον τρόπο που η ενεργειακή απόδοση συντελεί στη καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής».

Η Gina McCarthy, Διοικητής της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας των Η.Π.Α., επαίνεσε την LG για τα επιτεύγματά της: «Με τη συνεχή της συνεργασία με την ENERGY STAR, η LG βοηθά τους Αμερικανούς να εξοικονομήσουν χρήματα, ενέργεια αλλά και να κάνουν το καθήκον τους συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, τα οποία επιτείνουν την κλιματική αλλαγή. Η LG παρουσιάζει μια ισχυρή δέσμευση ως προς την ενεργειακή απόδοση αλλά και τη διατήρηση ενός πιο υγιούς πλανήτη για τις επόμενες γενιές. Είμαι περήφανη που αποδίδουμε στην LG το υψηλότερο βραβείο αναγνώρισης ως ENERGY STAR Partner of the YearSustained Excellence”.

«Έχοντας αναγνωριστεί ως ‘Partner of the Year’ από την Energy Star για πέντε συναπτά έτη, η LG δεσμεύεται να συνεχίσει να κατασκευάζει τα πιο καινοτόμα αλλά και τα πιο ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα τα οποία προσφέρουν στους καταναλωτές ανώτερες επιδόσεις, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στον πλανήτη», δήλωσε ο William Cho, ο οποίος έλαβε τον τίτλο ‘Responsible CEO of the Year’ από το περιοδικό CR Magazine, κυρίως για την ηγετική θέση του στην ενεργειακή αποδοτικότητα αλλά και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ