Global Sustain: Workshop σε συνεργασία με την Creditreform

Η νέα οδηγία της  Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών στοιχείων, πρόκειται να αλλάξει το σκηνικό για περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο του επιχειρείν.

Η Global Sustain σε συνεργασία με την Creditreform, διοργανώνει μια ημερίδα με σκοπό τη λεπτομερή επισκόπηση της νέας οδηγίας, αλλά και την παροχή χρήσιμων πληροφοριών, ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν με ευκολία στα νέα δεδομένα.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου, στο Berlin Capital Club, στο Βερολίνο, ενώ οι εισηγήσεις θα επικεντρωθούν σε θεματικές όπως Risk Management/Assessment, Compliance, Governance & Performance για μεγάλες εταιρείες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, οι εισηγητές  Michael Herzog- Director, Creditreform Berlin, Γιάννης Σαλαβόπουλος- Managing Director, Global Sustain GmbH & Group Head International Affairs και Μιχάλης Σπανός- Managing Director, Global Sustain, θα αναλύσουν τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζονται οι εταιρείες από τη νέα οδηγία και τον αντίκτυπο που αυτή θα προκαλέσει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ταυτόχρονα, θα δοθούν κατευθυντήριες γραμμές για τη διαχείριση και αξιοποίηση αυτής της νέας ρύθμισης, προκειμένου να επιτευχθεί ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ