Vivechrom: Στέκεται δίπλα στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, στηρίζει τις προσπάθειες του Κέντρου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Η ΜΕΡΙΜΝΑ” στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η Vivechrom προσέφερε χρώματα σε χαρούμενες αποχρώσεις για την ανακαίνιση όλων των χώρων του Κέντρου “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”, ενώ παράλληλα προέβη σε δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών “ανοίγοντας το παράθυρο” στον κόσμο της τεχνολογίας και της γνώσης σε όλα τα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φιλοξενεί το Κέντρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος το “Δικό Σας Κοινωνικό Πρόγραμμα”, το οποίο αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία του ομίλου AkzoNobel.

Η Vivechrom σταθερά κοντά στο συνάνθρωπο ειδικά, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πέτυχε με τα χρώματά της να “ντύσει” τους τοίχους του Κέντρου, δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον για τα άτομα που το επισκέπτονται. Παράλληλα, η δωρεά των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει στόχο την εξοικείωση των ατόμων που φιλοξενεί η “ΜΕΡΙΜΝΑ” με τη χρήση του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέους τρόπους εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ