Vivechrom: «Δίνει νέα πνοή» στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Η Vivechrom, η ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για περισσότερο χρώμα στο κέντρο της Αθήνας, στήριξε την ενέργεια αποκατάστασης των εξωτερικών όψεων του ιστορικού κτηριακού συγκροτήματος Πύλη Ερμού 117-121 που θα φιλοξενήσει το 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival 2016 (ADAF).

Για άλλη μια φορά η Vivechrom θέλοντας να “δώσει νέα πνοή” και να συμβάλλει στην ανάδειξη εμβληματικών, αλλά “ξεχασμένων” κτηρίων του κέντρου της Αθήνας, προσέφερε 250 λίτρα χρώματος για να βοηθήσει στην ανάπλαση του κτηριακού συγκροτήματος που θα αποτελέσει το “σπίτι” του τετραήμερου Φεστιβάλ για αυτή τη χρονιά.

Στηρίζοντας τις δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα του Δήμου Αθηναίων, η Vivechrom ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήταν μια από τις εταιρείες που σε στενή συνεργασία με τους διοργανωτές του ADAF συνέβαλαν δημιουργικά στην αναβάθμιση και τη βελτίωση της εικόνας του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στηρίζοντας παράλληλα τον διεθνή ψηφιακό πολιτισμό και τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

Ο κος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Director & Corporate Management του  Athens Digital Arts Festival δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Vivechrom για την προσφορά και τη συμμετοχή της στην αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Δίνοντας χρώμα στο εμβληματικό κτηριακό συγκρότημα Πύλη Ερμού 117-121, το κέντρο της πόλης αποκτά ψυχή και χαρακτήρα ανακτώντας τη χαμένη αίγλη του. Η Vivechrom αποτελεί για το Φεστιβάλ τον καταλύτη ανάδειξης του χαρακτήρα των κτηρίων και ελπίζουμε η πρωτοβουλία αυτή να δώσει το έναυσμα για την ποιοτική αναβάθμιση των πανέμορφων αλλά “ξεχασμένων” κτηρίων της πόλης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ