Hhotels: Εθελοντικός καθαρισμός σε παραλίες της Ρόδου

Ο Όμιλος Hhotels Collection με αφορμή την ημέρα του περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθαρισμό παραλιών που λαμβάνουν χώρα στο Κιοτάρι και στη Λάρδο (Λοθιάρικα).

Η παρούσα διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στέφθηκε με επιτυχία, καθώς συμμετείχαν 40 εργαζόμενοι και περισσότεροι από 100 φιλοξενούμενοι που διαμένουν και στα 5 ξενοδοχεία του Ομίλου (Princess Andriana, Boutique5, Rodos Princess, Princess Sun, και Lindos Princess).  Στους συμμετέχοντες δόθηκαν γάντια και σακούλες για τη συλλογή απορριμμάτων, όπου συλλέχθηκαν 120 σακούλες με απορρίμματα συνολικά από τις παραλίες.

Επιπλέον, διανεμήθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και καπέλα με το λογότυπο του Ομίλου, ως δείγμα εκτίμησης όλων των μελών για την εθελοντική τους εργασία.

Κύριοι στόχοι της δράσης μας είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο καθώς και η προώθηση της ανακύκλωσης σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης.

Για την συγκεκριμένη δράση, ο  πρόεδρος του Ομίλου, κύριος Ιωάννης Χατζηλαζάρου ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στον καθαρισμό των παραλιών που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και συμπλήρωσε: “Ο κάθε ένας από εμάς είναι υπεύθυνος για να διατηρήσει το περιβάλλον καθαρό και να το διαφυλάξει. Ατομικός αλλά και συλλογικός στόχος θα πρέπει να είναι να προσφέρουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας ένα καλύτερο και ασφαλέστερο Αύριο. Η ομάδα των Hhotels θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες με σεβασμό και εκτίμηση στο περιβάλλον “.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ