Nespresso: Πρόγραμμα ανακύκλωσης για τις κάψουλες

H Nespresso προσκαλεί τα μέλη του Nespresso Club να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που πραγματοποιεί για τις κάψουλες Nespresso.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της εταιρείας για αξιοποίηση και ανακύκλωση των υλικών της, έχουν τοποθετηθεί μονάδες συλλογής  (ειδικοί κάδοι) στις Nespresso Boutiques στις οποίες τοποθετούνται οι χρησιμοποιημένες κάψουλες. Συγκεκριμένα, οι ειδικοί κάδοι βρίσκονται στις Nespresso Boutiques στο Κολωνάκι (Πλ. Φιλικής Εταιρίας 21, 10674), στο Νέο Ψυχικό (Κηφισίας 168, 11525), στην Κηφισιά (Λεβίδου 11, 14562) και στη Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 36 & Πλουτάρχου, 54623).

Ο όγκος των καψουλών που συγκεντρώνεται, μεταφέρεται στο Κέντρο Ανακύκλωσης Αλουμινίου (ΚΑΝΑΛ). Εκεί, η ειδικά σχεδιασμένη μηχανή ανακύκλωσης καψουλών, διαχωρίζει τον καφέ από το αλουμίνιο, έτσι ώστε το δεύτερο να αξιοποιηθεί από την Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου (ΕΛΒΑΛ) για την παραγωγή άλλων προϊόντων.

Η επιλογή του αλουμινίου ως υλικό συσκευασίας έχει γίνει με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς προστατεύει τα περίπου 900 αρώματα που περιέχει μία Εκλεκτή Ποικιλία Nespresso. Παράλληλα, το αλουμίνιο είναι ένα υλικό το οποίο μπορεί να ανακυκλώνεται αενάως, χωρίς να χάσει την ποιότητά του και τις ιδιότητες του.

Η Nespresso, θέλοντας να προτρέψει περισσότερα μέλη του Nespresso Club  να δοκιμάσουν το πρόγραμμα ανακύκλωσης, διοργανώνει έναν διαγωνισμό, κατά τον οποίο όσοι επιστρέφουν τις χρησιμοποιημένες κάψουλές τους στις Nespresso Boutiques έως τις 18/6 λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για τρεις μηχανές καφέ PIXIE Carmine Red με πάνελ από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ