Lactacyd: Βράβευσε τις νικήτριες του #LoveYourselfFirst

Το Lactacyd και η Μαίρη Συνατσάκη, υποδέχθηκαν την περασμένη Πέμπτη, 23 Ιουνίου, στο Astir Palace – Arion, τις τρεις μεγάλες νικήτριες του Διαγωνισμού #LoveYourselfFirst σε μια ξεχωριστή ολοήμερη εκδήλωση αφιερωμένη στη δύναμη της γυναικείας αυτοπεποίθησης!

Οι τρεις κοπέλες είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ολόκληρη ημέρα με την αγαπημένη τους Lactacyd ambassador, Μαίρη Συνατσάκη, απολαμβάνοντας μια σειρά από signature υπηρεσίες spa & περιποίησης στο χώρο του ξενοδοχείου, δοκιμάζοντας γευστικές και υγιεινές λιχουδιές και κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά της αθηναϊκής ριβιέρας.

Οι παρευρισκόμενες αντάλλαξαν απόψεις, σκέψεις και προβληματισμούς γύρω από σημαντικά «γυναικεία» ζητήματα, συζητώντας παράλληλα για τη σημασία του να αγαπούν και να φροντίζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αισθάνονται σίγουρες και γεμάτες αυτοπεποίθηση, σε κάθε φάση της ζωής τους! Παράλληλα, οι νεαρές κοπέλες ενημερώθηκαν για ζητήματα που σχετίζονται με τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής και για τις λύσεις που μπορεί να τους προσφέρει, σε κάθε στάδιο, η ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων Lactacyd.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ