Cana Laboratories: Σημαντική αναγνώριση στα European Business Awards 2016/17

Η Cana Laboratories διακρίθηκε ως National Champion για την Ελλάδα στην κατηγορία Environmental & Corporate Sustainability στα «European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM». Κατόπιν της ανάδειξης αυτής, η Cana Laboratories περνάει στη 2η φάση του διαγωνισμού, όπου θα αξιολογηθεί εκ νέου, μέσω της υποβολής σχετικού video διεκδικώντας τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’Honneur».

Αναλυτικότερα, φέτος, στη 10η χρονιά της διοργάνωσης, συμμετείχαν περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις, από 34 χώρες της Ευρώπης. Από αυτές οι 636 αναδείχθηκαν ως National Champions περνώντας στη 2η φάση του διαγωνισμού. Η αξιολόγηση των εταιρειών που λαμβάνουν μέρος, καθώς και η επιλογή των National Champions πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την κριτική επιτροπή των European Business Awards, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης.

Ο Κώστας Κανάρογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε:«Είμαστε πολύ περήφανοι που επιλεχθήκαμε να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα ως National Champion στην κατηγορία Environmental & Corporate Sustainability. Σε δυσχερείς οικονομικά περιόδους, η διάκρισή μας σε ένα τόσο σημαντικό διαγωνισμό, όπως είναι τα European Business Awards, μάς δίνει το κίνητρο να συνεχίζουμε την πορεία μας».

Από την πλευρά του, ο Adrian Tripp, CEO των European Business Awards, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Cana Laboratories που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως National Champion.  Η Cana Laboratories είναι επικεντρωμένη στην επιτυχία της ισχυρής επιχειρηματικής κοινότητας στην Ευρώπη και αντιπροσωπεύει τις βασικές αρχές που αναζητούμε στους τομείς της καινοτομίας, του ηθικού τρόπου λειτουργίας και της επιτυχίας». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ