ΕΕΑΑ: Ανακύκλωση Συσκευασιών στους μπλε κάδους και στις διακοπές

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) έχει θέσει ως μια από τις βασικές προτεραιότητές της ενημέρωση του κοινού για την ανακύκλωση και τη διαμόρφωση ενεργούς περιβαλλοντικής συνείδησης. Στο πλαίσιο αυτό, συνέχισε και το καλοκαίρι την πραγματοποίηση σχετικών δράσεων ευαισθητοποίησης ανά την Ελλάδα.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ειδική ομάδα ενημέρωσης της ΕΕΑΑ, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Δήμους, επισκέφθηκε πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής και της Χαλκιδικής. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων αυτών, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το πως συμμετέχουμε σωστά στην Ανακύκλωση Συσκευασιών στον μπλε κάδο, μέσω διαδραστικών και πρωτότυπων παιχνιδιών σχετικά με την ανακύκλωση συσκευασιών, ενώ οι συμμετέχοντες κέρδισαν συμβολικά δώρα. Συνολικά ενημερώθηκαν πάνω από 10.000 άτομα σε Αττική και Χαλκιδική

Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν μέρος του ευρύτερου προγραμματισμού της ΕΕΑΑ για την ενημέρωση του κοινού για την ανακύκλωση και την ανάδειξή της ως μέρος μιας αποτελεσματικής λύσης στη διαχείριση των απορριμμάτων συσκευασίας. Αναγνωρίζοντας  το σημαντικό ρόλο που παίζει η συνεχής εκπαίδευση, η ΕΕΑΑ,  πάντα σε συνεργασία με τους Δήμους, θα συνεχίσει ανάλογες ενημερωτικές δράσεις και στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ