Xerox: Εκστρατεία για το Χαμόγελο του Παιδιού

Με την ολοκλήρωση της εκστρατείας «Αυθεντικά Χαμόγελα» της Xerox Hellas εξοπλίστηκε και η δεύτερη κινητή μονάδα τροφοδοσίας του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» για παιδιά και πρόσφυγες που βρίσκονται σε ανάγκη. Η Xerox, με την έννοια της προσφοράς στο κέντρο της φιλοσοφίας της, αποτελεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια σταθερό αρωγό του συνολικού έργου του Οργανισμού χαρίζοντας χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους.

Σημειώνεται ότι στην εν λόγω εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε το Μάιο του 2016, η Xerox Hellas πρόσφερε 3 ευρώ στον Οργανισμό από την πώληση κάθε αυθεντικού αναλωσίμου για μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της, ενώ τα ονόματα πολλών εξ’ όσων στήριξαν την προσπάθεια αυτή τυπώθηκαν πάνω στις κινητές μονάδες, σχηματίζοντας ένα αυθεντικό χαμόγελο! Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι εκτός από Χορηγός Υπηρεσιών Τεχνολογίας εκτύπωσης, η Xerox είχε προχωρήσει και σε παροχή Managed Print Services, καλύπτοντας το σύνολο του εκτυπωτικού εξοπλισμού του οργανισμού για διάστημα πέντε (5) ετών, ενώ είχε υποστηρίξει την κινητή μονάδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης «Οδυσσέας», όσον αφορά στις εκτυπώσεις των ειδικά σχεδιασμένων ενημερωτικών  φυλλαδίων που διανέμονται στις περιοδείες ανά την Ελλάδα.

Ο κ Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε: «Η υπεύθυνη συμπεριφορά μας ως πολίτες του κόσμου αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της κληρονομιάς μας. Προσφέρουμε τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο ωφέλεια προς την Κοινωνία, το Περιβάλλον και την Οικονομία, δημιουργώντας παράλληλα προστιθέμενη αξία για τους εργαζομένους και τους πελάτες μας». Και συνέχισε τονίζοντας: «Η στήριξή μας προς το ‘Χαμόγελο του παιδιού’ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας στο σημαντικό έργο του. Ειδικά φέτος, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που με την ενέργεια ‘Αυθεντικά Χαμόγελα’ συμβάλαμε στην τροφοδοσία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών παιδιών και προσφύγων σε κάθε γωνιά της χώρας».

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε: «Η XEROX είναι σταθερός υποστηρικτής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τεχνολογία που διαθέτει καλύπτει το σύνολο των εκτυπωτικών αναγκών του Οδυσσέα, παρέχει Managed Print Services, στηρίζει τις εκτυπωτικές ανάγκες βασικών εκδηλώσεών μας, ενώ προχώρησε και στην εκτύπωση ενός ενημερωτικού και εκπαιδευτικού φυλλαδίου για την Γραμμή SOS 1056 , το οποίο διανέμεται σε όλα τα σχολεία πανελλαδικά. Ωστόσο παράλληλα με τα ανωτέρω η XEROX υλοποίησε την ενέργεια «Αυθεντικά Χαμόγελα» χάρη στην οποία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξόπλισε με εξειδικευμένους ψυκτικούς θαλάμους δύο οχήματά που καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών πανελλαδικά. Ευχαριστούμε από καρδιάς την XEROX για την πολύτιμη συνεισφορά της καθώς και για την αμεσότητα και πάντα θετική της διάθεση να στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και κατ’ επέκταση τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ